Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Polis; annemiz, ağabeyimiz… – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Polis; annemiz, ağabeyimiz...

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Türk Polis Teşkilatı’nın 167’nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla yapılan etkinliklerde polisin içimizden birisi olduğunu söyledi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Türk Polis Teşkilatı’nın 167’nci kuruluş yıldönümünü kutladı. Balkanlıoğlu, “Polis zulmeden insan değil. Kardeşimiz, ağabeyimiz, bacımız, annemizdir. Artık karakol kalmadı. Polis merkezleri var. Onlar sizlerin dert ortağı. Her konuda gelip polisle işbirliği yapabilirsiniz. Çevreye karşı insanların duyarlı olması polisle işbirliği yapması çok önemli” dedi.
Sergi son derece anlamlı
Polis eşlerinin eserlerinden oluşan serginin de son derece anlamlı olduğunu kaydeden Balkanlıoğlu, “Çatışmalarda ya da bir şekilde görev başında şehit olan polislerin yakınlarına bağış yapmak amacıyla resimler satışa sunuldu. Resimleri yapan arkadaşları tebrik ediyorum. Hayırsever vatandaşlarımızı ve iş adamlarımızı bu sergiden almaya davet ediyorum. Burada da gördüğümüz gibi polisimiz artık teknolojinin birçok nimetlerinden de faydalanarak suçlularla mücadele ediyor. Vatandaşın huzur ve sükuneti için çabalıyor. Bir de haksız kazanç sağlayan, 70 milyonun hakkını çalmak isteyenlerle mücadele ediyor. Bunlar nelerdir? Bugün benzin 5 lira. Adam onu 1 liraya alıyor 5 liraya satıyor. Bu kaçak benzin. Kaçakçılarla polisimiz mücadele ediyor. Polisler huzur ve sükunet içinde çalıştı” diye konuştu.
Polisle işbirliği yapılmalı
Balkanlıoğlu, şöyle devam etti:
“İhbarlarla, örneğin uyuşturucuya, kaçakçılığa meyil eden insanlara engel olabilir. Bu konuda tüm vatandaşlarımızı duyarlı olmaya ve polisle işbirliği yapmaya davet ediyorum. Önümüzdeki dönemde emniyet kemeri uygulaması var. Emniyet kemeri takmayanlar, ikaz edilip ceza kesilecek.” (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti