Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Polis Teşkilatı’nın 172’inci yılını kutladılar

Türk Polis Teşkilatı’nın 172’inci
Polis Teşkilatı’nın 172’inci yılını kutladılar

Türk Polis Teşkilatı’nın 172’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle mesaj yayınlayan Afyonkarahisar Vali Aziz Yıldırım, “Gücünü milletten ve kanunlardan alan Türkiye Cumhuriyeti’nin en köklü ve en temel kurumlarından birisi olan Emniyet teşkilatı, 172 yıldır hukukun üstünlüğü ilkesinden hareketle, vatandaşlarımıza kanunlarla verilen hak ve hürriyetleriyle kamu düzenini korumak, huzur ve güvenliği sağlamak için, çağdaş teknoloji, bilgi ve beceri ile donanmış olarak çalışmalarını sürdürmektedir.  Halkımızın huzuru, güvenlik ve asayişin temini, kamu düzeninin sağlanması, istiklalimiz ve istikbalimiz uğruna devletimizin bütünlüğü için, her zaman olduğu gibi 15 Temmuz gecesi de hain darbe kalkışması esnasında devletimiz ve aziz milletimizin yanında yer alıp hainlerle kahramanca mücadele eden Emniyet Teşkilatımızla gurur duymaktayız. Bu vesileyle Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 172. yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle, ilimizin ve yurdumuzun her bir köşesinde görevlerini büyük bir özveriyle yerine getiren Emniyet Teşkilatımızın her kademesindeki fedakâr ve cefakâr mensuplarının bu anlamlı gününü kutluyor, görevlerini başarıyla yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle ve gazilerimizi şükranla anıyor, hâlihazırda görevi başında bulunan teşkilat mensuplarımıza da sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum” dedi.
Türk Polis Teşkilatının 172’inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle; AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ve Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın’da mesaj yayınladılar.

 

Kutlamalar bugün

 

Türk Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıldönümü etkinlikleri ve 10 Nisan Polis Bayramı bugün düzenlenecek bir dizi etkinlikle Afyonkarahisar’da da kutlanacak. Bugün sabah saat 09.30 Kocatepe Atatürk Anıtı’nda çelenk töreni gerçekleştirilecek. Öğleden sonra saat 14.30’da şehitlik ziyareti yapılırken, ikindi namazına müteakip İmaret Camii’nde mevlit okutulacak.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti