Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Polisten kaçağa geçit yok – Kocatepe Gazetesi

Polisten kaçağa geçit yok – Kocatepe Gazetesi
Polisten kaçağa geçit yok

Kaçak sigara, kıyılmış tütün ve sahte para banknotu ele geçiren polis şüphelileri adli makamlara teslim etti. İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli tarafından yapılan açıklamada, il merkezi ve iki ilçede yürütülen kaçakçılık olayları aktarıldı

Kazaya giderken kaçak sigara ele geçirildi
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Mali Büro Amirliği’nin son bir hafta içerisinde yürüttüğü çalışmaları İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli açıkladı. Türkmenli, dün sabah saat 05.00’de trafik ekiplerince otogar civarında meydana gelen trafik kazasına intikal sırasında bir yolcu otobüsünden bir özel otomobile şüpheli yük alınmasının tespitiyle olaya müdahale edildiğini bildirdi. Otogar kavşağının İzmir yolu istikametine doğru yaklaşık 1 kilometre ilerisinde 43 plakalı beyaz Tempra model bir aracın 04 plakalı Ağrı ilinden gelen bir yolcu otobüsünden siyah poşetler içerisinde yük aldığını belirleyen ekiplerce olaya müdahale edildiğini belirten İsmail Türkmenli; “Otobüs içerisinde bulunan C.Y ile R.İ isimli şahıslar görevlilerimiz tarafından yakalanmıştır. Arama ve el koyma kararına istinaden yapılan aramadan değişik markalarda toplam 360 karton, 3 bin 6 yüz paket gümrük kaçağı sigaranın ele geçirilmiştir. Şüpheliler hakkında adli soruşturma başlatıldı.” dedi.
Dinar ve Bolvadin’de yakalandı
İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, ilçelerde meydana gelen kaçakçılık olayları hakkında da bilgi verdi. Bolvadin İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün 28 Aralık Salı günü bir işyerinde yapılan aramada ele geçirilen kaçak sigara ele geçirildiğini bildiren Türkmenli; “28 Aralık Salı günü saat 14.00’de B.B isimli şahsın işyeri ve otosunda yapılan aramada değişik markalada bin 316 paket gümrük kaçağı sigara ve 60 kilogram kıyılmış tütün bulunarak el konulmuştur. Şahıs hakkında gerekli adli soruşturma başlatılmıştır.” dedi. Dinar ilçesinde aynı gün biri sahte para diğeri gümrük kaçağı sigara ve kıyılmış tütün olmak üzere iki ayrı olay kayıtlara geçti. İsmail Türkmenli sözlerine şöyle devam etti:
“Dinar ilçesinde H.B isimli şahıs yakalandıktan sonra yapılan aramada sonucu; Dört adet sahte 100 TL’lik bankanot ve 23 adet sahte 50 TL’lik bankonot ele geçirildi. İlçe’nin pazaryerinde H.S isimli şüpheli şahıs tarafından sattığı belirlenen 28 paket gümrük kaçağı sigara ve 13 bin 650 gram kıyılmış tütün ele geçirildi. Yakalanan her iki şahıs hakkında gerekli adli işlemler başlatılmıştır.” (Kocatepe)