Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Popeyes İsrail’i Destekliyor Mu? Popeyes israil Malı Mı?

1972 yılında New Orleans, Louisiana’da kurulan Popeyes, ülkemizde 2007 yılından bu tarafa hizmet veriyor. İsrail ve Filistin gerginliği sonrasında Türkiye’de yurt dışından gelen ürünler hakkında da araştırmalar sıklaştı. Peki Popeyes İsrail’i Destekliyor Mu? Popeyes İsrail Malı Mı?

1972 yılında New Orleans,

İsrail’in Filistinliler üzerinde uyguladığı şiddet her geçen gün dozunu arttırırken, vatandaşlarda boykot için yurt dışı kaynaklı ürünleri mercek altına alıyor. Bunlardan bir tanesi olan Popayes ile ilgili olarak da Popeyes İsrail’i Destekliyor Mu? Popeyes İsrail Malı Mı? gibi sorular internet ortamında araştırılıyor. Bizde sizler için Popeyes markasının geçmişini derlemeye çalıştık. Umarım fikir sahibi olabilirsiniz.

Popeyes İsrail’i Destekliyor Mu Popeyes israil Malı Mı
Popeyes İsrail’i Destekliyor Mu? Popeyes İsrail Malı Mı?
Popeyes Amerika Birleşik Devletleri merkezli çok uluslu bir fast food zinciridir. 1972 yılında Alvin C. Copeland Sr., New Orleans’ın banliyösünde “Chicken on the Run”ı açtı. Birkaç işlerin kötü gitmesinin ardından restoranı “Popeyes” adıyla yeniden açar. Bu sefer baharatlı, New Orleans usulü tavuk satar ve marka tutar. 1976 yılında Popeyes, Louisiana’da ilk franchise restoranını açtı. 1984 yılında Popeyes küreselleşiyor ve Toronto, Kanada’ya açılıyor. 1985 yılında Popeyes, Landover, Maryland’de 500. restoranını açarak markayı ulusal rakipleriyle eşit konuma getiriyor. 2011 yılında Popeyes Memphis, Tennessee’de 2.000’inci restoranını açtı. Popeyes’in Türkiye’de hikayesi ise 2007 yılında TAB gıda tarafından tavuk severlerin beğenisine sunmasıyla başlıyor. Bugün Türkiye’de 300’den fazla restoranda hizmet vermeye devam ediyor. Günümüzde de Amerika merkezli olarak faaliyetlerini sürdüren şirketin hangi ülkenin politikalarını izlediği ise bilinmiyor. Birçok ülkede binlerce şubesi bulunan bu tip şirketler genellikle bulunduğu ülkenin kaynaklarını kullanır ve yasal yükümlülüklerini de bu ülkelere göre yerine getiriyor. Daha iyi fikir elde edebilmek için şirket politikalarının incelenmesi gerekebilir.