Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Potada şampiyonlar ödüllerini aldı

Potada şampiyonlar ödüllerini aldı

Afyonkarahisar’ın ev sahipliğinde yapılan Okul Sporları Türkiye Basketbol Yıldızlar Türkiye Birinciliği müsabakalarında Kızlarda Arı Ortaokulu, Erkeklerde de TED Ankara Koleji Vakfı Ortaokulu şampiyon oldu

 

Afyonkarahisar’ın ev sahipliğinde 17-21 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Okul Sporları Basketbol Yıldızlar Türkiye Birinciliği müsabakaları hafta sonunda oynanan final karşılaşmaları ile sona erdi.
Finale yükselen takımların şampiyonluk için ter döktüğü müsabakalar hafta sonunda yapıldı ve şampiyonlar da belli oldu.
Okul Sporları Basketbol Yıldız Kızlar kategorisinde final müsabakasında KKTC Levent Koleji ile Arı Ortaokulu maçında rakibini 50-48 mağlup eden Arı Ortaokulu Yıldız Kızlar Basketbol Grup müsabakalarını şampiyon olarak tamamladı. Arı Ortaokulu’na ödülünü İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban takdim etti.
Yıldız Erkekler finalinde ise TED Ankara Koleji Vakfı Ortaokulu ile Oğuzhan Özkaya Ortaokulu 62-58’lik skorla şampiyonluğa ulaştı. TED Ankara Koleji Vakfı Ortaokulu’na kupasını Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya takdim etti.
Kızlar kategorisinde Arı Ortaokulu şampiyonluğa ulaşırken KKTC Levent Koleji ikinci, Mersin İstek Ortaokulu ise üçüncü oldu.
Erkekler kategorisinde şampiyonluğa ulaşan ekip TED Ankara Koleji Vakfı Ortaokulu olurken, Oğuzhan Özkaya Ortaokulu ikinci, Meram Diltaş Ortaokulu ise üçüncü oldu. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi