Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Projelerde uygulama aşamasına gelindi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Projelerde uygulama aşamasına gelindi

Zafer Kalkınma Ajansı’nın uygulamaya koymuş olduğu Bölgesel Potansiyelin Harekete Geçirilmesi Mali DestekProgramı çerçevesinde, destek almaya hak kazanan proje sahiplerinin tamamına yakını ile ZEKA arasında sözleşmeler imzalandı. İmzalanan sözleşme çerçevesinde projelerin hayata geçirileceği bildirildi

ZEKA proje sahiplerini uygulama aşamasına hazırlamak adına ilk toplantı 15 Ağustos 2011 tarihinde Ajans Genel Sekreterliği’nin bulunduğu Kütahya ilinde gerçekleştirilmişti. Toplantıların ikincisi de 16 Ağustos Salı günü Afyonkarahisar ilinde Yatırım Destek Ofisi Uzmanları tarafından gerçekleştirildi. Toplantıda sözleşme hükümleri, proje faaliyetlerinin raporlanması, projelerin izleme ve değerlendirme süreci gibi konular hakkında yararlanıcılara bilgilendirme yapıldı.
Toplantıya 19 firma ve kurumdan proje koordinatörleri ve diğer yetkili kişilerden oluşan temsilciler katılırken katılımcılara İzleme ve Değerlendirme Birim Başkanı Veli Oğuz ve Birim personeli tarafından gerekli bilgilendirme sağlandı.
Program kapsamında söz konusu firma/kurumların projelerine 500.000 TL’ye varan miktarlarda hibe desteği sağlanacak. Afyonkarahisar ilinden destek almaya hak kazanan ve bilgilendirme toplantısına katılan firma/kurumlar şunlar:
AFJET Afyon Jeotermal Tesisleri Turizm Sanayi ve Tic. A.Ş, Hoca Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oruçoğlu Yağ Sanayi ve Ticaret A.Ş., Aydın Mermer Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Reisoğlu Mermer Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Avşar Emaye Sanayi ve Ticaret A.Ş., Özçakmak Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Diler İnşaat San. Tic. Ve Turz. Ltd. Şti., Natur Madencilik Nak. San. Ve Tic. Ltd. Şti, Gençler Mermer Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Müjde Un Yem Nakliyat Makine San. Tic. Ltd. Şti, S.S.İscehisar Merkez Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, ZTF İnşaat Taahhüt Termal Boru Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Başaranlar Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Genelioğlu İnşaat ve Yapı Malz. Tic. Ve Sanayi Yapı Şirketi, Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Tanova Süt Mamülleri Sanayi Ticaret Ltd. Şti., Çağlayan Plastik Ambalaj Orman Ürünleri Makine İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti