Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Projelere destek istediler

Projelere destek istediler

Vali Mustafa Tutulmaz ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek Ankara’da bir dizi ziyarette bulunarak, Afyonkarahisar’a yapılması planlanan projeler hakkında ilgili kurumlardan destek istediler

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu. Başkan Zeybek, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürü Okan İbiş’i makamlarında ziyaret etti.
PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ
Vali Mustafa Tutulmaz ve Başkan Zeybek’i Ankara temaslarında AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya ve Av. İbrahim Yurdunuseven’de yalnız bırakmadı. Heyet ilk ziyareti Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’a gerçekleştirdi. Ziyarette Bakan Ersoy ile Afyonkarahisar’ın tanıtımı noktasında önümüzdeki süreçte hayata geçirilecek çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.
DESTEK İSTEDİLER
Heyetin bir sonraki ziyareti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na oldu. Ziyarette Afyonkarahisar heyeti, Bakan Çavuşoğlu’na kent adına projelerini anlattı, destek istedi. Bakan Çavuşoğlu ise Afyonkarahisar’ın gelişimi noktasında her türlü desteği sağlayacağını ifade etti.
MİLLETVEKİLLERİNİ ZİYARET ETTİLER
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, temasları çerçevesinde AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal ile MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ı TBMM’deki makam odalarında ziyaret ederek Afyonkarahisar’ın gelişimine yönelik yapılacak çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulundular.
“SİYASİ AYRIM YAPMADAN EL BİRLİĞİ İLE ÇALIŞACAĞIZ”
Başkan Zeybek, siyasi parti ayrımı yapmaksızın Afyonkarahisar’ın tüm milletvekilleri ile kentin gelişimi adına el birliği ile çalışmaya devam edeceklerini söyleyerek Ankara temasları boyunca gösterdikleri yakın ilgi ve desteğe teşekkür etti.
Başkan Zeybek’in son ziyareti Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin’e oldu. Başkan Zeybek, Bakan Yardımcısı Fatih Metin ile Afyonkarahisar’a yapılacak yatırımlara ilişkin görüş alışverişinde bulunarak projelerle ilgili bilgi verdi. Başkan Zeybek, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.