Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Projemizin ödül alması gurur verici”

Şuhut Belediye Başkanı Recep
"Projemizin ödül alması gurur verici"

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, yıl içinde hangi hizmetlere imza attıklarını anlattı. Bozkurt, “Prof. Dr. Veysel Eroğlu İş Merkezi projesi ile Ak Parti Genel Merkezi tarafından gerçekleştirilen Kent Ekonomilerine Katkı Sağlayan Projeler yarışmasında elde ettiği başarı ile gündeme geldik. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden ödül aldık. Marifet iltifata tabiidir, bizlerin gayretini ve çalışmasını böylesine değerli bir şekilde ödülle taçlandıran mazlum coğrafyaların umudu Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bizleri onurlandırmış ve gururlandırmıştır. Biz bu şevk ve azimle Sayın Cumhurbaşkanımız ve Bakanımız riyasetinde çalışmalarımıza şevkle devam edeceğiz” dedi.
Şuhut’un Doğalgaz ile buluşması projesinin de 2017 yılında hızla devam ettiğini kaydeden Başkan Bozkurt, “İlçe halkımızın da özellikle beklediği Doğalgaz ile alakalı şehiriçi dağıtım şebekesi çalışması hızla devam ediyor. Bu çalışma neticesinde de sadece belediyemiz tarafından da altyapı, yol ve diğer alanlarda 10 milyon liralık bir maliyet yükü geliyor. İnşallah doğalgazın tamamen ilçemizde kullanıma kısa sürede başlanacak, Bizde doğalgaz ile endeksli olarak belediyemiz tarafından yapılacak olan yatırım ve çalışmaları hızla gerçekleştireceğiz” diye konuştu.
Bozkurt, “İlçemize doğalgazın gelmesi ile birlikte yol yenileme ve parke taşı çalışmalarımızın bir çoğunu gerçekleştiremedik, buna rağmen ilçemizde 2017 yılında 5000 m2 yeni parke taşı çalışması gerçekleştirdik.  Yaklaşık 6000 metre yeni asfalt yol çalışmasını hayata geçirdik. Bu çalışmalarımızın yanı sıra 3000 m2 bordür taşı çalışmasını da yine 2017 yılı içerisinde yaptık. Bu çalışmalarımızın tamamını halkımızın istek ve talepleri doğrultusunda gerçekleştirdik, hiçbir çalışmamızda keyfiyete yer vermedi elhamdülillah” dedi.  Bu çalışmaların yanı sıra yaklaşık 10000 metrelik stabilize yol çalışmasını da gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Bozkurt, “ 2017 yılında ilçemizde yol ile alakalı çalışmalarımızın toplamı yaklaşık 20.000 metreye ulaşmakta, bu çalışmaların hayata geçirilmesinde emeği olan tüm ilgili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
İnşaat çalışmalarının da hızla devam ettiği 2017 yılında Şuhut Belediyesi ilave mezarlık alanında, akaryakıt istasyonunun yenileme çalışmaları, kademede yeni garaj inşaatı  ve stadyumda iyileştirme çalışmaları gibi inşaat çalışmaları da hayata geçti. Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, akaryakıt İstasyonunda gerçekleştirilen çalışmaların vatandaşlar tarafından da beğeni ile karşılanması nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu çalışmaların tamamı belediyemiz ekip tarafından hayata geçirildi. Akaryakıt istayonumuz günümüze uygun yenilerek halkımızın istifadesine sunuldu. Kademede araçlarımız için yeni garajlar inşa edildi, stadyumumuzda iyileştirme çalışmalarımız sürdü” dedi. Başkan Bozkurt, Akaryakıt istasyonunun tadilatıyla ilgili olarak ta 500 bin lirayı geçen bir yatırımın gerçekleştirildiğini söyledi. Yapılan çalışma ile akaryakıt istasyonunda bay – bayan mescit ve yeni işyerleri kazandırıldığına dikkat çeken Bozkurt, “Burada inşa ettiğimiz işyerlerimizi ihale ile kiraya vererek esnaflarımızın istifadesine ve vatandaşlarımızın hizmetine sunduk” ifadelerini kullandı.
Kültürel ve sanatsal alanda da birçok çalışmayı 2017 yılında hayata geçiren Bozkurt, Şuhut’un tanıtımı için İstanbul ve Ankara’da gerçekleştirilen tanıtım günlerinde Şuhut’un en güzel şekilde tanıtıldığını ifade ederek, “İlçemizin tanıtımına her zaman önem veriyoruz, Şuhut’un tanıtımı için İstanbul’da gerçekleştirilen tanıtım günleri ve Ankara’daki tanıtım günlerine katılarak ilçemizi en iyi şekilde tanıtmanın gayretinde olduk” dedi.
Bozkurt, Şuhut’un tarihi ile alakalı yapılan çalışmalarında hızla devam ettiğini 2017 yılında Dr.Muharrem Bayar’ın katkılarıyla ilçenin tarihi ve kültürel özelliklerinin bir kitapta toplanılmasıyla alakalı çalışmanın 2017 yılında da hızla sürdürüldüğünü söyledi. Başkan Bozkurt, “İlçemizin, tarihinin gün yüzüne çıkmasına büyük önem veriyoruz. Ve sağolsun Muharrem Hocamız bu konuda ilerleyen yaşına rağmen büyük bir gayret ile bizlere katkı sağlıyor. Şu anda tarih kitabımızın derleme aşaması gerçekleştiriliyor, kısa sürede  de İnşallah kitabımızı halkımızla buluşturacağız” dedi.