Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Projenin konuğu Beşiktaş – Kocatepe Gazetesi

Bu kapsamda Beşiktaş İdari
Projenin konuğu Beşiktaş

Bu kapsamda Beşiktaş İdari Yöneticisi Aziz Kalağoğlu ve antrenör Hüseyin Düzceler ile proje yürütücüsü öğrencilerce söyleşi gerçekleştirildi.
Katılımcılar tarafından büyük bir beğeni ile takip edilen söyleşide yöneltilen sorulardan seçmeler ve verilen cevaplardan bazıları ise şöyle gerçekleşti:
Türkiye’de erkek voleybolunun marka olması yolunda avantaj ve dezavantajları nelerdir?
Aziz Kalağoğlu: Erkek voleybolunun sponsor ve reklam bakımından zayıf olduğu için yeteri kadar tanıtımı yapılmamakta. Bu sebeple erkek voleybolu ülkede yeteri kadar ilgi görmemesinin dezavantajından biri de budur. Avantaj olarak baktığımızda ise artık ülkemizde futbol dışında farklı branşları da takip etme alışkanlığı başladı. Bu sebeple erkek voleybolu marka olma yolunda ilerleme kaydetmeye başladı.
Türkiye’de erkek voleybolunun marka olması yolunda avantaj ve dezavantajları nelerdir?
Hüseyin Düzceler: Bayanlarda mesela bir Neslihan Demir var. Bugün bu oyuncuyu kime sorsanız voleybolla ilgisi olan herkes veya olmayan Neslihan Demir’i tanır. Biz erkeklerde bunu yapamadık. Belki böyle herkesin gözüne sokabileceğimiz bir oyuncu bulamadık. Bu da görünürlük açısından dezavantaj yaratıyor. Böyle oyuncular yaratmak lazım bir şekilde. Yani bu medya mı olur yani medya yardımımı olacak televizyonlar olacak sosyal medya olacak bu tür bir oyuncu piyasaya çıkartıp voleybolu milletin içine tabiri caizse gözüne sokmak lazım. Bunu yapamadığımız için erkeklerde biraz daha sıkıntı yaşıyoruz. Basında da mesela çok yer almıyoruz. Basındaki yerimiz cüzi. O da önemli. Basının biraz daha yer vermesi gerekiyor erkek voleybolunu.