Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Protokol, Erenler’de asayişi sağlayacak karakolu denetledi

Protokol, Erenler’de asayişi  sağlayacak karakolu denetledi

Vali Gökmen Çiçek ve beraberindeki protokol üyeleri yapımında son aşamaya gelinen Erenler Polis Karakolu’nda incelemelerde bulundular

 

Vali Gökmen Çiçek, Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi eski Orman ve Su İşleri Bakanı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve protokol üyeleri yapımında son aşamaya gelinen ve açılmasına günler kalan Erenler Polis Karakolu’nda inceleme ve denetlemelerde bulunarak, çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.
Vali Gökmen Çiçek ve protokol üyelerine yapımında son aşamaya gelinen Erenler Polis Karakolu hakkında İl Emniyet Müdürü Ali Temiz bilgiler verdi.
“ÖĞRENCİLERİMİZİ GÜVENLE KARŞILAYACAĞIZ”
Erenler Bölgesinin güvenliğinin üzerinde durduğu önemli konular arasında yer aldığına değinen Vali Gökmen Çiçek, “Erenler Mahallesi üniversite öğrencilerinin yoğun olarak bulunduğu bir bölge. Türkiye’nin her noktasından eğitim görmek için gelen öğrencilerin kaldıkları bir yer burası. Göreve geldiğim ilk günden itibaren üzerinde durduğumuz bir yerdi Erenler Bölgesi. Erenler’i güvenli bir yer haline getirmek ve kız, erkek tüm öğrencilerimizin tek derdinin dersleri ve öğrenim hayatları olması gerektiği yönünde bir karar almıştık. Bu doğrultuda çalışmalarımıza başladık. İl Emniyet Müdürlüğümüz bu bölgede çok sayıda operasyon yaptı. Üniversite faaliyetlerine başlamadan bu bölgeye karakol yapacağız demiştik. Karakol inşaatımız son aşamaya geldi. Pandemi nedeniyle şuan sınırlı sayıda öğrencimiz var. Tüm öğrencilerimiz geldiğinde ise tüm Erenler’i kamera sistemi ile donatarak, Karakol’da görevlendireceğimiz nitelikli ve çalışkan polis arkadaşlarımızla öğrencilerimizi güvenle karşılayacağız.” dedi.
Üniversite öğrencilerinin güvenli eğitim süreci ve yaşanabilecek olumsuz durumların önlenmesi amacıyla Erenler bölgesine önemli katkı sağlayacak Erenler Polis Merkezi Amirliği bölgenin huzuru ve güvenliği noktasında önemli katkı sağlayacak. >> Burak AYDIN’ın Haberi