Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Protokol imzalandı, girişimciler bekleniyor – Kocatepe Gazetesi

KOSGEB İl Müdürlüğü, il
Protokol imzalandı, girişimciler bekleniyor

KOSGEB İl Müdürlüğü, il düzeyinde yeni istihdam sahaları oluşturmak, ekonomiye katkı değer sağlamak; ülke genelinde ise 2023 hedeflerine varılmasında atılım yapmak ve işsizliğin yüzde 5’in altına düşmesini sağlamak amacıyla girişimcilere fırsat sunuyor. 70 saatlik Girişimcilik Eğitimi alan ve KOSGEB desteklerinden yararlanmak isteyen, aklında proje olup da ekonomik imkanı olmayan müteşebbisler için 50 bin liralık hibe, 100 bin liralık da 0 faizli kredi imkanı sağlanacak.
UZUN SOLUKLU
FİRMALAR
HEDEFLENİYOR
KOSGEB İl Müdürlüğü, bu çerçevede Afyonkarahisar Ticaret Borsası ile işbirliği protokolü imzaladı. Protokol töreninde konuşan KOSGEB İl Müdürü Mustafa Çanakçı, “Bizim yeni kurulan firmalarda gördüğümüz en önemli eksiklik, uzun soluklu olmaması. Biz, verdiğimiz eğitimimizle birlikte firmaların uzun soluklu olmalarını da sağlamak istiyoruz. En az 3 yıllık bir projeksiyonu olan firmalar, bu desteklerle kuruluyor. 2012’den bu yana 300’ün üzerinde işletme, böyle desteklerle kuruldu” dedi.
İLİMİZE, ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN
Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler de, “KOSGEB ile bu 3’üncü protokolümüz. Girişimcilerin bu desteklerden yararlanmasını bekliyoruz. İlimize, ülkemize hayırlı olsun. İstihdam sağlayan işletmelerin artmasını, ekonomimizin daha da gelişmesini diliyoruz” diye konuştu.
>> Murat ARISOY’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti