Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PTT, hizmeti halkın ayağına götürüyor

PTT Afyonkarahisar Başmüdürü Mehmet
PTT, hizmeti halkın ayağına götürüyor

PTT Afyonkarahisar Başmüdürü Mehmet Örsdemir, basın mensupları ile PTT Afyonkarahisar Başmüdürlüğü’nde bir araya geldi. Gerçekleştirdikleri hizmetler hakkında bilgi veren Örsdemir, “PTT Afyonkarahisar Başmüdürlüğü olarak şimdiye kadar yeni açtığımız şubeler ve açmayı planladığımız yerlerde hızla lokasyonlarımızı tamamladık. İhalesi hızla yapıldı ve şu anda tadilatı yapılıyor. Allah’ın izniyle bu yıl sonuna kadar belirlediğimiz lokasyonların tamamını hizmete açacağız” dedi.
13 PTT-MATİK DAHA GELİYOR
Vatandaşların hizmetlere kolay ulaşmasını sağlamak istediklerini kaydeden Örsdemir, “30 PTT-Matik’le hizmet vermekteyiz, bunlara ilaveten 13 adet daha PTT-Matik kuracağız. Halkımızın ayağına hizmeti götüreceğiz. PTT Merkez Şubesi’nin civarında da yer arıyoruz. Orası Tescilli Kültür Varlığı olduğu için binaya ek yapamıyoruz” şeklinde konuştu.
GAZETECİLERE KEŞKEK İKRAMI
Öte yandan, Şuhutlu olan PTT Afyonkarahisar Başmüdürü Mehmet Örsdemir, basın mensuplarına Şuhut’la özdeşleşen keşkek yemeğini ikram etti. Örsdemir, “Hizmetlerimizi halka anlatmamızda bizlere destekleri ve emekleri olan gazeteci kardeşlerimizi ağırladık. Sağolsunlar, kendileri de teşrif etti. Yöresel keşkeğimizi hep beraber yedik. Gazeteci arkadaşlar, PTT’ye her konuda destek veriyorlar” dedi. >> Murat ARISOY’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti