Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PTT hizmetleri çağı yakaladı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
PTT hizmetleri çağı yakaladı

PTT’nin kuruluş yıldönümü nedeniyle Başmüdür Mustafa Türkmen ve yetkililer Vali İrfan Balkanlıoğlu’na yaptıkları ziyarette kurumun sunduğu hizmetleri anlattılar. PTT hizmetlerinin çağı yakaladığına vurgu yapıldı

PTT Teşkilatının kuruluşunun 174. yıldönümü nedeniyle PTT Başmüdürü Mustafa Türkmen ve beraberindekiler önce Utku Anıtı’na çelenk sundular. Daha sonra Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.
3 BİN 500 PERSONEL ALINACAK
PTT Başmüdürü Mustafa Türkmen ilk olarak Vali İrfan Balkanlıoğlu’na PTT hizmetlerini detaylarıyla anlattı. Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğüne bağlı 20 PTT Müdürlüğü, 21 PTT şubesi ve 58 acente olmak üzere toplam 99 işyeri olduğundan söz eden Türkmen; “Toplam 338 personelimiz görev yapıyor. Kuruluş olarak teknoloji ve haberleşme alanında meydana gelen değişimleri yakından takip ediyoruz. Müşteri memnuniyetini sağlamak amaçlı çalışmalarımızda en son teknolojiden yararlanmayı temel ilke olarak benimsiyoruz. Şuanda da Türkiye genelinde yaklaşık 3 bin 500 personel alımı olacak. Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğümüzce de sorunlarımızdan biri olan personel eksikliği de bu alımla birlikte çözülmüş olacak. Böylelikle Afyonkarahisar’lı hemşerilerimize çok daha kaliteli hizmetler vereceğiz.’’ dedi.
PTT HİZMETLERİ İVME KAZANDI
PTT teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutlayan Vali İrfan Balkanlıoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Haberleşmenin insanlık tarihinin en başından bu güne kadar süre geldiğini belirten Balkanlıoğlu; “Haberleşme süreci içerisinde duman, kuş ve atlı haberleşme yöntemleri kullanılmıştır. Posta ve haberleşme işlemi son derece önemli. Günümüz teknolojisine ulaşmış haberleşme sitemine kavuşmuş PTT ailesi hizmetleri Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Binali Yıldırım sayesinde büyük bir ivme kazandı. Daha önceleri PTT tarafından dağıtılan mektuplar önceleri geç gidiyor, hatta bazen yerine ulaşmıyordu. Şimdi mektup veya kargo gibi iletilmesi gereken her şey kayıt altına alınıyor.” diye konuştu.
PUL KOLLEKSİYONU HEDİYE EDİLDİ
PTT sayesinde gönderilerin ucuz ve zamanında yerine iletildiğini ifade eden Balkanlıoğlu şöyle konuştu: “Kargo hizmetini de çok iyi gerçekleştiren PTT teşkilatı çağ atlamış durumda. Bir zaman Telekom’un PTT’den ayrılması ile devletin kamburu haline gelen PTT Genel Müdürlüğünün atılımlarıyla da PTT Bank uygulaması gibi daha birçok uygulamaya geçildi. Böylece parasal işlemler de çok kolay, güvenilir ve daha az masrafla gerçekleştiriliyor. PTT teşkilatını kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.’’ diye konuştu.
Ziyaretin anısına Vali İrfan Balkanlıoğlu’na PTT Başmüdürü Mustafa Türkmen tarafından pul koleksiyonu hediye edildi. Ziyarete; PTT Başmüdürü Mustafa Türkmen, PTT Merkez Müdürü Mehmet Ali Geniş, Dağıtım Müdür V. Hayrani Topbaş, Kargo Dağıtım Müdür V. Sedat Esenlik, Posta İşleme Müdür V. Akif Gencer, İnsan Kaynakları Müdürü Cemal Altıniğne, Muhasebe Müdür V. Halil Emergil, Posta İşletme Uzmanı Ferda Çiloğlu ve PTT çalışanları hazır bulundular. (Kocatepe Haber Merkezi)