Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PTTmatiklerin yaygınlaşması sağlanacak – Kocatepe Gazetesi

PTTmatiklerin yaygınlaşması sağlanacak – Kocatepe Gazetesi
PTTmatiklerin yaygınlaşması sağlanacak

PTT Baş Müdürü Mehmet Örsdemir ve PTT yöneticileri medya çalışanlarıyla yöresel keşkek ikramı yapılan kahvaltı programında bir araya geldi. PTT Baş Müdürü Mehmet Örsdemir, müdürlük olarak geleneksel hale getirmeye çalıştıklarını belirttiği Şuhut ilçesinin yöresel tatlarından Keşkek ikramında basın mensuplarıyla bir arada olmaktan memnun kaldıklarını kaydetti.
“AĞIRLIK PTTMATİKLERE VERİLECEK”
PTT olarak hizmet alanını sürekli geliştirdiklerini söyleyen Örsdemir, semtlerde açılan PTT Şube zincirine son olarak iki halka daha eklendiğini belirtti. Selçuklu ve Hoca Ahmet Yesevi Mahallelerine iki PTT Şubesinin daha kazandırıldığını dile getiren Örsdemir, “Bundan sonra PTTmatiklerimize yöneleceğiz. İnşallah belirlediğimiz noktalara onları kurmaya çalışıyoruz. Şubelerimiz hizmet ve faaliyetlerine devam ediyor. Bu yıl içerisinde bir yerde daha açılış planlarken Bolvadin ilçemizdeki PTT Şubemizin yerini değiştireceğiz.” diye konuştu.
“PTTCELL TARİFELERİ UYGUN”
PTTcell hizmetini uzun süredir verdiklerini belirten Mehmet Örsdemir, bu hizmetin Avea alt yapısı kullanılarak gerçekleştirildiğini ifade etti. PTTcell tarifelerinin çok uygun olduğuna değinen Örsdemir, “PTTcell kullanımını herkese tavsiye ederiz.” dedi.
PTT dağıtıcılarının en güvenilir emin insanlar arasından seçildiğini aktaran Örsdemir, evlilik öncesi kız isteme öncesi gelin adayının mutlak surette posta dağıtıcısına sorulduğunu belirtti. Örsdemir, güvenilir olan posta dağıtıcılarının bölgelerini çok iyi tanıyıp, insanlarla sıcak temas halinde olduklarını, tavsiye ve eleştirilere açık olduklarını sözlerine ekledi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi