Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PTT’nin hizmet ağı genişleyecek – Kocatepe Gazetesi

Posta ve Telgraf Teşkilatı
PTT'nin hizmet ağı genişleyecek

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Afyonkarahisar Başmüdürü Mehmet Örsdemir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensupları ile bir araya geldi. Atlı Spor Kulübü’nde düzenlenen basın toplantısına PTT idarecileri de katıldı.
SANDIKLI VE EMİRDAĞ’DA
 YENİ ŞUBELER
Toplantıda konuşan PTT Afyonkarahisar Başmüdürü Mehmet Örsdemir, hizmet ağını genişletmek için gayret gösterdiklerini belirtti. Örsdemir, “Allah izin verirse 22 Ocak 2018 Pazartesi günü veya Salı günü Sandıklı Adliye Şubesi’ni, sonra da Emirdağ Adliye Şubesi’ni açacağız. Afyon içinde de belirlediğimiz lokasyonlarda hizmetlerimizi götüreceğiz. Hizmet ağımızı genişleteceğiz” dedi.
2017’DE ŞUBE
SAYISI ARTTI
Örsdemir, 2017 yılı içinde önemli çalışmalara imza attıklarını belirterek “Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğa olarak 2017 yılında PTT Matiklerimize 15 tane daha ilave ettik. 40 tane PTT Matik’e çıkardık. Şubelerimizi açtık. 2018 yılında biraz daha fazla halkımızın yanında olacağız. Belirlediğimiz hizmet bölgelerimizde şube açmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.
DAĞITICILARIMIZ GİBİ
GÖREV YAPIYORSUNUZ
Örsdemir, gazetecilere çalışmalarda başarılar dileyerek “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarım. Basın ülkemizin önemli değerlerinden biridir. Her zaman bizim dağıtıcılarımız gibi görev yapan arkadaşlarımızsınız” dedi. >> Murat ARISOY’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti