Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PTT’nin konsepti granit – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
PTT’nin konsepti granit

PTT Başmüdürü Mustafa Türkmen, yenilenen tarihi hizmet binası zeminlerinde mermer yerine granit kullanılması eleştirilerini cevaplandırdı. Başmüdür Türkmen, tüm PTT işyerlerinde aynı konseptin geçerli olduğunu, kendilerinin istedikleri ya da beklentileri ile herhangi bir malzeme kullanımı bulunmadığını açıkladı

19 Temmuz 2012 tarihinde çıkan yangın sonucu hizmet dışı kalan tarihi PTT binası tadilat çalışmalarının ardından yaklaşık bir hafta önce hizmete girdi. Başmüdür Türkmen PTT’nin yenilenen hizmet binası yer döşemelerinde mermer yerine granit kullanıldığı yönündeki eleştirileri değerlendirdi.
PTT Genel Müdürlüğü’nce kurumun tüm işyerleri dizaynında aynı konseptin geçerli olduğunu vurgulayan Başmüdür Mustafa Türkmen, yer döşemelerinin de bu çerçevede bej renkli granit olarak seçildiğini söyledi. Afyonkarahisar PTT tarihi binasının korunması tescilli kültürel varlık statüsünde olduğunu kaydeden Türkmen şöyle konuştu: “Binamız korunması tescilli kültürel varlık statüsündedir. Bu nedenle hem kurumsal konseptimiz hem de Eskişehir Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu kararı ile zemin döşemeleri bej renkli granit oldu. Aslında eskisi gibi mozaik zemin olsaydı çok daha düşük bir masraf ortaya çıkacaktı. Ama beton zeminde yangın sırasında oluşan çökmeler sonucu granit döşeme yapıldı. Ayrıca ister zemin döşemeleri olsun isterse basit bir aksesuar olsun bizim kurum konsepti dışında hareket etme yetkimiz yok. Tarihi binamızı tekrar hizmete açtık. Biz detaylarla değil insanımıza sunduğumuz hizmetin kalitesi ile ilgiliyiz. Burada Afyon halkının memleket değeri mermerin kullanılması noktasındaki hassasiyetini kutlamak isterim. Ancak binamızla ilgili durum bundan ibaret.”

BURCU AYDIN

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti