Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Radyolar en yaygın kitle iletişim araçları”

Gün FM’e ziyarette bulunan
"Radyolar en yaygın kitle iletişim araçları"

Gün FM’e ziyarette bulunan Vali Aziz Yıldırım, Fadime Akar bir sonraki ziyareti Armoni FM’de ise Yüksel Elçi ve Radyo çalışanları tarafından karşılandı. Vali Yıldırım’ın ziyaretlerinden duydukları memnuniyetti ifade eden Akar ve Elçi radyolarının çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdiler.
Yapılan çalışmalar ve faaliyetlerden memnun olduğunu ifade eden Vali Yıldırım, haberleri ulaştırmanın yanında sağlıktan eğitime, spordan sanata ve kültürden eğlenceye kadar birçok konuda bilgilendirici yayınlar yapan ve bu gö-revi en iyi şekilde yerine getiren Radyo Kuruluşlarına teşekkür etti.
Radyoların hayatta önemli bir yerinin olduğunu belirten Vali Yıldırım; Radyoların kamu ile vatandaş, idareci ile vatandaş ve siyasiler ile vatandaşlar arasında köprü vazifeleri gördüklerini vurgulayarak, Radyoların ülkemizde ve dünyada en yaygın kitle iletişim araçlarından biri olduğunu ve önemli bir haberleşme aracı olarak toplumların hayatında yer edindikleri belirtti.
Vali Yıldırım’ın ziyaretleri kent ve ülke gündemi ile ilgili sohbetler ve karşılıklı bilgi alışverişi yapılmasıyla sona erdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti