Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Radyolar, vatandaşın sesini duyuruyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz
Radyolar, vatandaşın sesini duyuruyor

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz gün içerisindeki programları dahilinde Hisar FM, Armoni FM, Radyo 03, Radyo Kolaylı ve Radyo Gün FM Radyoları’na ziyarette bulundu. Vali Mustafa Tutulmaz’ın ziyaretlerinden duydukları memnuniyetti ifade eden radyo yetkilileri, Radyolarının çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdiler.
Vali Tutulmaz; “Radyolar tarihi açıdan televizyonlardan çok daha eski dönemlere dayanmaktadır. Daha köklü bir geçmişe sahip olan radyolar, bizi dünyadaki olaylardan haberdar eden, kısa zamanda geniş kitlelere ulaşabilen önemli bir kitle iletişim aracıdır” dedi.
Vali Tutulmaz, “Radyolar vatandaşların sesine kulak vererek, vatandaşların kamusal alanda yaşadıkları sıkıntıları ve sorunları dile getirerek, bunların çözüm yolları ile ilgili programlar yaparak, gündem oluşturarak yazılı ve görsel basın kuruluşları gibi adeta bir kamu hizmeti görevi yapmaktadırlar. Bu şekilde vatandaş ile kamu kurum ve kuruluşları arasında köprü vazifesi görerek ve görevlerini en iyi şekilde yerine getirmektedir” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti