Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ragbi Flag Futboluna Afyon Ev Sahipliği Yapıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Ragbi Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan, Afyonkarahisar Valiliği himayesinde Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde düzenlenen Ragbi Flag Futbol Türkiye Şampiyonası’nın ikinci ayağı, Afyonkarahisar Atletizm Pistinde başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı

22 farklı ilden 24 takımın ve 700 sporcunun katılımıyla gerçekleşen şampiyonada, kıran kırana mücadelelerin yaşanacağı 3 gün boyunca heyecan dorukta olacak. Turnuvanın sonunda dereceye giren sporculara madalyaları ve ödülleri takdim edilecek.

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Fatih Topuz ve Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu da şampiyonayı yakından takip ederek sporculara desteklerini sundu.

Ragbi Flag Futboluna Afyon Ev Sahipliği Yapıyor

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, şampiyonayla ilgili biligilendirme yaparak, “Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Ragbi Federasyonu’na bu önemli organizasyonu Afyonkarahisar’da düzenledikleri için teşekkürlerimi iletiyorum. Şampiyonaya katılan tüm sporculara başarılar diliyorum. Ragbi Flag Futbol’un Türkiye’de gelişmekte olan bir spor olduğunu ve bu tür turnuvaların bu spora olan ilgiyi artıracağına inanıyorum. Afyonkarahisar her zaman sporun ve sporcuların yanında olmaya devam edecek.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti