Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rahatsızlanan Alman doktordan mektuplu teşekkür

Bu haberin fotoğrafı yok
Rahatsızlanan Alman doktordan mektuplu teşekkür

Karavanları ile yolculuk yaparken rahatsızlanan Gastro Entoroloji uzmanı Alman Doktor Roland Zeyen, tedavi gördüğü
Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi personeline teşekkür mektubu bıraktı.

Eşi ile birlikte karavanlarıyla Türkiye seyahatine çıkan 64 yaşındaki Alman doktor Roland Zeyen, Afyonkarahisar’da rahatsızlandı. Yol üstünde AKÜ Ahmet Necdet Sezer Uygulama ve Araştırma Hastanesi tabelasını görerek, karavanını buraya çekti. Acil servise başvuran Zeyen, üroloji servisinde tedavi altına alındı. Türkçe bilmeyen Alman hastaya Üniversite Hastanesi Halkla İlişkiler Birimi Görevlisi Kadir Türk, yardımcı oldu. Tahlil sonuçlarını beklerken hastane hakkında bilgiler alan Alman Dr. Zeyen, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezini gezdi. Hastaneyi çok beğendiğini belirten Zeyen, tedavisi sürecinde kendisi ile ilgilenen doktorları Almanya’ya davet etti.
Yapılan tahliller ve incelemeler sonrası ilaç tedavisi uygulanan Dr. Zeyen, gerekli tavsiyeler alarak hastaneden ayrıldı.
Tedavisi yapılan Alman Doktor, Roland Zeyen ve eşi Kapadokya’ya doğru seyahatlerine devam ederken, bir mektup bıraktı. Hastanede tedavisi sürecinde gördüğü ilgiden dolayı memnuniyetini dile getiren Zeyen, doktorlara, hastane personeline ve halkla ilişkiler birimine teşekkür etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti