Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Rakiplerimizi küçültücü açıklamamız olmadı” – Kocatepe Gazetesi

Barlak Yapı Süper Amatör
“Rakiplerimizi küçültücü açıklamamız olmadı”

Barlak Yapı Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Demirspor bu hafta oynayacağı İhsaniye Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Geçen hafta oynanan maçta Emirdağspor’u 6-0’lık skorla mağlup eden Hisar Belediyespor‘un şampiyonluğunu ilan ettiğine dikkat çeken Demirspor Teknik Direktörü Agah Bıyıkoğlu, “Barlak Yapı Süper Amatör Ligi’nde geçen hafta oynanan maçlarda Hisar Belediyespor şampiyonluğunu ilan etmiştir. Takımın teknik sorumlusunu futbolcularını ve yönetimini kutluyorum” dedi.
“LİGDE BUGÜNE KADAR GÖRÜLMEYEN BİR ÇEKİŞME SÜRÜYOR”
Düşme potasındaki barajın bir hayli yükseldiğine dikkat çeken Bıyıkoğlu, “Puan cetvelinin alt sıralarında ise bugüne kadar görülmeyen bir çekişme sürüyor. Düşecek iki takım daha belli değil. Düşmeme barajı geçen yıllara göre hayli yükseldi. 12 takımlı bir kümede 3 takımın düşecek olması gerginliği artırmış durumda” ifadesine yer verdi.
onları küçültücü bir beyanımız olmamıştır
“ONLARI KÜÇÜLTÜCÜ BİR BEYANIMIZ OLMADI”
Basında çıkan bir habere karşılık açıklama yapan Teknik Adam Bıyıoğlu, “Baştan beşinci sırada olmasına rağmen düşme tehlikesi içindeki takımlardan birisi de hocalığını yaptığım Demirspor. Demirspor camiası olarak bütün rakiplerimize saygılıyız. Şimdiye kadar, rakiplerimizle ilgili tahrik edici veya onları küçültücü bir beyanımız olmamıştır. Futbolun bir spor olduğu anlayışıyla ve Fair-Play ilkeleri içinde mücadelemizi sürdüreceğimizi bütün futbol dünyamıza saygıyla duyurur, rakiplerimize başarılar dilerim” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti