Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ramazan, Özdilek’te dopdolu geçecek – Kocatepe Gazetesi

Özdilek Afyonkarahisar, her yıl
Ramazan, Özdilek’te dopdolu geçecek

Özdilek Afyonkarahisar, her yıl olduğu gibi bu yıl da Geleneksel Ramazan Etkinlikleriyle misafirlerinin huzurlu ve keyifli bir ramazan geçirmesine destek olacak. 11-12, 18-19 ve  25-26 Mayıs tarihlerinde Karagöz ve Hacivat, Orta Oyunu, Balon Şov, Sihirbaz gibi gösteriler sahnelenecek. Etkinlikler süresince Özdilek misafirlerine geleneksel ramazan şerbeti ikram edilecek. Gösteriler, iftardan önce ve sonra sahnelenecek.
SAFAHAT
LOKANTASI HAZIR
Özdilek’ten yapılan açıklamada, Safahat Lokantası’nın da ramazan ayına hazır olduğu vurgulanarak, “Yolların, kültürlerin ve lezzetlerin kesiştiği nokta olan Safahat Lokantası da misafirlerine birbirinden leziz ramazan sofraları kuruyor. Ramazanda nezih bir ortamda iftar yapmak isteyenlerin tercihi bu yıl da Safahat Lokantası olacak. En seçkin lezzetler ile hazırlanan iftar menüleri, 39,90 TL’den başlayan fiyatlarıyla Safahat Lokantası’nda ramazan akşamlarını unutulmaz bir anıya dönüştürecek. Ailece huzurlu bir ortamda ramazanın maneviyatını yaşayarak iftar yapmak isteyenler Özdilek, Safahat Lokantası’nda buluşacak.
Sağlıklı ve hijyenik ortamlarda yetiştirilen hayvanlardan elde edilen etlerle meşhur İnegöl köfte, piliç sote, hünkarbeğendi ve karışık ızgara menüleri, ramazanda en uygun fiyatlarla Safahat Lokantası’nda beğeniye sunulacak.” denildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti