Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ramazanın tadı hurmalı lokum – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Ramazanın tadı hurmalı lokum

Türkiye’de lokumla özdeşleşen Afyonkarahisar’da üretim yapan Altınay Şekerleme, Ramazan ayına özel hurmalı lokum üretti. İçinde hiçbir katkı maddesi bulunmayan hurmalı lokumlar, Arabistan’dan gelen hurma ezmesiyle yapılıyor

LADY Diana’nın düğünü ve Noel sepetlerine lokum gönderen Altınay Şekerleme, Türkiye’de ilk kez hurmalı lokum üretti. 100 yılı aşkın süredir lokumda markalaşan Altınay’ın üçüncü kuşak sahiplerinden İrfan Altınay, Ramazan ayına özel bir tat üretmeyi hedeflediklerini söyledi. 60’ı aşkın lokum çeşitleri olduğunu ifade eden Altınay, Ramazan ayı için yaptıkları araştırmalar sonucu Arabistan’da doğal hurma ezmesi üretildiğini fark ettiklerini anlattı. Numune alarak ürettikleri hurmalı lokumu ilk olarak Afyonkarahisarlılar’ın beğenisine sunduklarını belirten Altınay, “Gelen olumlu tepkiler üzerine bu yeni ve doğal tadı herkesin beğenisine sunduk” dedi.
Orucunu farklı bir tatla açmak isteyenlere hurmalı lokumu denemelerini tavsiye eden İrfan Altınay, iftardan sonra hafif ve doğal tatlı olan lokumu herkesin rahatlıkla yiyebileceğini belirtti. Satış ofislerinin yanı sıra internetten de satışa başladıklarını ifade eden Altınay, “kısa bir süre önce ‘www.altinaylokum.com’ adresimiz üzerinden internet satışlarına başladık. Böylelikle lokumlarımızı tüm Türkiye’ye ulaştırmaya başladık. Hurmalı lokumu da herkes deneyebilsin diye ay boyunca ücretsiz kargoyla Türkiye’nin ağzını tatlandırıyoruz” diye konuştu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti