Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ranta göre değil, şehre göre planlar yapılacak”

“Ranta göre değil, şehre göre planlar yapılacak”
“Ranta göre değil, şehre göre planlar yapılacak”

İlk olarak içme suyu arıtma tesisini gezen Koçak ve ekibini, tesisin müdürü Mustafa Özüsoy karşıladı. Koçak, Özüsoy’dan tesisin çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Ardından Afyonkarahisar Ticaret Borsası’nda Meclis Başkan Yardımcısı İhsan Şengül ile görüşen Koçak, istişarede bulundu. Koçak, göreve geldiğinde acil olarak imar planı projesini hayata geçireceklerini belirterek, “Yeni yapılaşma alanları, yeşil alanlar, sosyal alanlar, spor alanları, tarım alanları, ticaret alanları master şehir planına göre hayata geçecek. Hiç kimse plan dışı iş yapamayacak, Afyonkarahisar’lı şehrin yıllar sonra alacağı şekli bilecek. Şehrimize yeni yatırımcılar getirmek için alanlar ayıracağız. Tarım alanları, sosyal alanlar ve yeşil alanlar her zaman korunacak. Rant bölüşümüne göre değil, şehir gelişimine göre planlar yapılacak.” dedi.
“GELİR GİDER DENGESİ SAĞLANACAK”
Koçak, belediye bünyesinde kurmayı planladığı Finans Ofisi, Arazi Yönetimi ve Kentsel Dönüşüm Ofisi ve Uluslararası İlişkiler Ofisi hakkında da bilgiler aktardı. Finans ofisi ile gelir ve gider dengesini kurarak milletin ihtiyaçlarına cevap vereceklerini belirten Koçak, yeni kaynak ve yatırımcılarla Afyonkarahisar’ı yatırım cenneti haline dönüştüreceklerini ifade etti. Arazi Yönetimi ve Kentsel Dönüşüm Ofisi ile arazileri daha planlı bir şekilde kullanacaklarını söyleyen Koçak, alanında uzman bir ekiple çalışarak Afyonkarahisar’ın imar sorununu çözeceklerini belirtti.
SPORU DESTEKLEYECEĞİZ
Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde Koçak ve ekibini İl Müdürü Nurullah Pervaneli karşıladı. Burada konuşan Koçak, sporu ve sporcuyu her zaman destekleyeceklerini bildirdi.