Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rektör Karakaş’a tebrik ziyaretleri devam ediyor

Gerçekleştirilen ziyaretlere Sandıklı Meslek
Rektör Karakaş'a tebrik ziyaretleri devam ediyor

Gerçekleştirilen ziyaretlere Sandıklı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Koray Gürpınar ile Müdür Yardımcıları Öğretim Görevlisi Nursel Çitil ve Öğretim Görevlisi Yunus Yılan, Afyonkarahisarlı İş Adamları Nevzat Ballıpınar ile Sıtkı Ballıpınar katıldı. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu adına gerçekleştirilen ziyarette ise Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mustafa Özkan, Başkan Yardımcıları Kerem Güzel ve Nurettin Karaman ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri Burak Aşkın, İzzet Mollaoğlu, Özgün Çiçek ve Mehmet Kolaylı yer aldı.
Rektör Karakaş hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında ayrıca Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş ve Emirdağ Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Kemal Yıldız, Müdür Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Akif Abdullah ve Öğretim Görevlisi Fatma Topuz Eryürük ile birlikte akademik ve idari personellerden Erhan Babaç, Osman Kazancı, Mehmet Alper Şen, Burcu Hurma, Ayça Güzeldereli Yılmaz, Hülya Mutlu, Abdullah Taytak, Erdal Ergün, Mehmet Ali Erfidan, Zafer Kardeş, Yasin Keserbaş, Ayhan Çetin, Ferhat Uygun, Yunus Ahmet Mumyakmaz ve Ayfer Elmacı’yı da kabul etti.
Ziyarette misafirleri Rektör Karakaş’a yeni görevinde başarılar diledi. Rektör Karakaş ise nazik ziyaretleri nedeniyle misafirlerine teşekkür etti.