Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rektör Solak Bolvadin’i inceledi – Kocatepe Gazetesi

Rektör Solak Bolvadin’i inceledi – Kocatepe Gazetesi
Rektör Solak Bolvadin’i inceledi

AKÜ Rektörü Mustafa Solak Bolvadin Kırkgöz Yerleşkesi’ni ziyaret etti

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Bolvadin Kırkgöz Yerleşkesi’ni ziyaret ederek inşaatı tamamlanmak üzere olan Bolvadin Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (BUBYO) eğitim binasında incelemelerde bulundu
Solak ziyaretinde ayrıca yapımı devam eden yerleşke camisi ve yenileme çalışmaları devam eden kapalı spor salonuyla ilgili yetkililerden bilgiler aldı. Solak ve beraberindeki heyet son olarak Bolvadin Kırkgöz Yerleşkesi Kütüphanesini de ziyaret ederek incelemelerini tamamladı.
Solak, ziyaretinde Bolvadin Kaymakamı Ayhan Akpay ve Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan ile de bir araya gelerek yapılan çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.
Solak incelemelerinin ardından çalışmalarından dolayı BUBYO Okul Müdürü Doç. Dr. Tuğrul Kandemir ve Bolvadin Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cantürk Kayahan’a teşekkür etti. Solak’a ziyaretinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsa Sağbaş, BUBYO Müdürü Doç. Dr. Tuğrul Kandemir, Bolvadin MYO Müdürü Cantürk Kayahan, AKÜ Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Ömer Gürcan, BUBYO Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Demirtaş, Bolvadin MYO Müdür Yardımcıları Öğr. Grv. Fevzi Özek ve Öğr. Grv. Doğan Öztürk eşlik etti. (Kocatepe Haber Merkezi)