Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rıza Çerçel’e dikkat – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Rıza Çerçel'e dikkat

Cumhuriyet Halk Partisi Eski İl Başkanı ve 25’inci Dönem Milletvekili Adayı Yalçın Görgöz, Rıza Çerçel Kültür Merkezi’ne temizlik yönünden dikkat edilmesi gerektiğini belirtti

Cumhuriyet Halk Partisi Eski İl Başkanı ve 25’inci Dönem milletvekili Adayı Yalçın Görgöz, Rıza Çerçel Kültür Merkezi Kafetaryası hakkında açıklama yaptı. Görgöz, “Rıza Çerçel Kültür Merkezi Kafeteryası, şehrimizin en merkezi yerinde bulunan, özellikle yaz aylarında halkımızın dinlenmek, sohbet etmek, çay içmek için gitmeyi tercih ettiği bir mekan. İnternetten http://sosyaltesis.aku.edu.tr/cercel.htm adresinden girdiğinizde, karşınıza çok nezih, pırıl pırıl ortamı olan bir yer çıkıyor. Ancak gittiğinizde çok farklı bir manzara ile karşılaşıyorsunuz. Daha girişte üzerine bastığınız yeşil halı üzeri sürekli temizlenmesi için yıkandığı için, kurumaya başladığında çok çirkin koku yaymaya başlıyor. Bazen de dayanılmaz bir hale geliyor. Gelip çayını yudumlamaya başlayan misafirler, çaylarını yarım bırakıp kaçmayı tercih ediyorlar. Halının altı mermer. Yeşil halı oradan sökülüp atılsa, koku olmayacak, temizliği de daha kolay olacaktır. Orada bulunan yetkililere sorduğumuzda, böyle kalmasının istendiğini söylüyorlar” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

YENİ PLATFORM KURULUYOR

Görgöz, şehir hakkındaki görüş ve önerilerini paylaşmak için yeni bir platform oluşturacaklarını söyledi. Görgöz, “İlimiz ve çevremizle ilgili konuları, hep birlikte yakından takip etmek, etkin ve yararlı olabilmek için bir platform oluşturuyoruz” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti