Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ruhsatsız silah yakalandı

Ruhsatsız silah yakalandı

Motosikletli Polis Timleri tarafından il genelinde yapılan uygulama esnasında ruhsatsız silah ele geçirildi

İl Emniyet Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri tarafından il genelinde yapılan uygulama ve kontrollerde, Fatih Mahallesi Taşocakları yolu Özerler Holding civarında A.U. isimli kişinin yapılan üst aramasında 1 adet ruhsatsız silah ve buna ait 6 adet fişek ele geçirilerek, yasal işlem başlatıldı.

 

Narkotik Şube’den kaçamadılar

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından esrar ve extacy hap ele geçirildi

 

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından projeli dosya kapsamında C.K. isimli kişi merkez Hamidiye Mahallesi bölgesinde yakalanarak yapılan üst aramasında 3,97 gram esrar maddesi ele geçirildi. Ara yakalaması yapılan C.K. hakkında yasal işlem başlatıldı.
Öte yandan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından projeli dosya kapsamında takipte olan 03 KN 898 plakalı araç karayolları kavşağında polis ekipleri tarafından durduruldu. Araç içerisinde yapılan aramada 3,49 gram esrar maddesi ile 5 adet extacy hap ele geçirildi. Araçta bulanan F.D. isimli kişi gözaltına alınırken hakkında uyuşturucu madde kullanmak suçundan yasal işlem başlatıldı.

 

Polis memurunu yaraladı

 

Takipte olan bir kişi polis memurunu darp ederken, ağabeyi ise kardeşine müdahale eden polis memurunu yaraladı

 

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından projeli dosya kapsamında Afyonkarahisar merkez Olucak Mahallesinde takip edilen M.U isimli kişi görevde bulunan polis memurunu darp etti. Olay sonrası takviye ekiplerle M.U. etkisiz hale getirilirken M.U.’nun abisi A.U. ise görevli polis memuruna bıçakla saldırarak sağ elinden yaraladı. Ekipler tarafından etkisiz hale getirilen M.U. ve A.U. gözaltına alındılar.

 

Polis kaçak sigaraya geçit vermiyor

 

Polis ekipleri tarafından yapılan denetlemede kaçak sigara ve tütün ele geçirildi

 

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sigara bağımlılığının en aza indirilebilmesi, yaşı küçük şahıslara sigara satışının engellenmesi ve gümrük kaçağı sigara satışının önüne geçilebilmesi için il merkezinde faaliyet gösteren 6 iş yerinde yapılan arama işleminde;
M.F.C. isimli kişiye ait iş yerinde 17290 gram kıyılmış tütün, 48 adet calbor ibaresi bulunan açık sigara ele geçirildi. Ayrıca iş yerinden çıkarken görülen yaşı küçük iki şahıs üzerinde yapılan kontrolde 20 adet 2005 ibaresi bulunan açık sigara, 20 adet calbora ibaresi bulunan açık sigara ele geçirildi.

 

Yunus timleri göz açtırmıyor

 

Motosikletli Polis Timleri tarafından yapılan uygulamada, ruhsatsız tabanca yakalandı

Motosikletli Polis Timleri tarafından il genelinde yapılan uygulama ve kontrollerde, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Yeşilırmak Caddesi üzerinde 03 UP 299 plakalı araçta A.Y. isimli kişiye ait 1 adet ruhsatsız tabanca ve buna ait 13 adet fişek, ele geçirilirken, A.Y. hakkında adli işlem başlatıldı.

 

Şüphe üzerine durdurulan araçtan esrar çıktı

 

Polis ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan araçta esrar yakalandı

 

Motosikletli Polis Timleri tarafından yapılan uygulama ve kontrollerde, Kent Ormanı içerisinde durumundan şüphe edilen 03 ER 982 plaka araç içerisinde yapılan aramada 4,97 gram esrar ele geçirildi. Araç içinde bulunan T.E. hakkında yasal işlem başlatıldı.

 

Minibüsler denetlendi

 

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından seyir halindeki minibüslere yönelik yapılan uygulama bir araç trafikten men edildi

 

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından alınan arama kararına istinaden 12 ekip ve 45 personel ile Oruçoğlu ve Özdilek minibüs hattındaki seyir halindeki minibüsler ve duraklarına yönelik olarak yapılan uygulamada 47 şahıs ve araç sorgulandı. Yapılan aramalarda iki satır, iki bıçak ve çok sayıda sopa ele geçirilirken, 2 kişiye 1460 TL para cezası, 5 araca 1280 TL trafik cezası yazıldı. Öte yandan bir araçta trafikten men edildi.

 

Narkotik uyuşturucuya geçit vermiyor

 

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından durdurulan iki araçta uyuşturucu madde ele geçirildi

 

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından projeli dosya kapsamında takipte olan 16 BZ 118 ve 61 VP 868 plakalı araçlarda yapılan aramada 44,25 gram esrar maddesi ele geçirildi.
Araçlar içerisinde bulunan B.T., B.A.A., T.K., E.G., A.A., E.B., İ.Ü. ve D.Ü ile R.S.’ye uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem başlatıldı.

 

Aranan şahıslar yakalandı

 

Polis ekipleri tarafından
aranan 4 kişi yakalanırken, şahısların üzerlerinden de uyuşturucu madde çıktı

 

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından projeli dosya kapsamında F.Y. ve A.Ö. isimli kişiler Yeşilyol caddesinde yakalandılar. F.Y. ve A.Ö.’nün yapılan üst aramasında 5 adet extacy hap ele geçirilirken, haklarında yasal işlem başlatıldı.
Öte yandan ekipler tarafından projeli dosya kapsamında aranan E.A. ve Ö.A. isimli kişiler de Anıtpark civarında yakalandılar. Yapılan üst aramalarında 1,75 gram esrar maddesi ele geçirilen, E.A. ve Ö.A. hakkında da yasal işlem başlatıldı.

 

Aranan 14 kişi yakalandı

 

Polis ekipleri tarafından yapılan operasyonlar kapsamında çeşitli suçlardan aranan 14 kişi yakalandı

 

Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından trafik güvenliğini tehlikeye düşürme sucundan 1 kişi yakalanarak adliyeye sevk edilirken, görevli memura mukavemet suçundan yakalanan 2 kişi de çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından işyerinden hırsızlık yapan bir kişi yakalandı. İnfaz ve Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından basit yaralama suçundan 3 kişi, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, bina içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık, borçlunun ödeme şartını ihlali suçlarından hapis cezası bulunan 6 kişi, ifadesinin alınmasına yönelik yakalama emri bulunan 8 kişi olmak üzere toplamda 14 kişi yakalandı. Yakalanan, 6 kişi tutuklanırken, 8 kişi ise serbest bırakıldı.