Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Saadet dip dalgasıyla geliyor” – Kocatepe Gazetesi

Saadet Partisi Afyonkarahisar Milletvekili
“Saadet dip dalgasıyla geliyor”

Saadet Partisi Afyonkarahisar Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyorlar. Büyük bir kesimin AK Parti’den koparak Saadet Partisi’ne oy vereceğini idida eden AK Parti Afyonkarahisar. 1. Sıra milletvekili adayı Safa Şenel, “Şimdi asıl soru şu, Temel Karamollaoglu ve Muharrem İnce 2. tura kalırsa AK Partililer hangisine oy verecek” dedi.
Saadet Partisi’nin etkili siyasi çalışmaları ile büyük bir dip dalga oluşturduğu kanaatinde olduklarını belirten Şenel, “İnsanlar kanaatlerini ifade etmekten çekiniyorlar, çünkü bize destek verecek büyük bir kesim AK Parti’den kopacak. Bunu da kendilerinin üzerindeki baskıdan dolayı dillendiremiyorlar. Anketlerde kanaatlerini dile getirenlerde tercihlerini doğru olarak dile getirmiyorlar, ne olur ne olmaz diye genelde hükümetten yana bir tavır sergilemeyi tercih ediyorlar. Bizim beklediğimiz bu dip dalga seçimde ortaya çıkarsa, biz bu seçimde en güçlü parti olarak çıkarız kanaatindeyiz” dedi.
Saadet Partisi Milletvekili adayı Mustafa Taşkapı ise “Dün Milli Görüş Gömleğini çıkardık diye haykıranlar ne çabuk unuttular bu sözlerini şimdi asıl Milli Görüşcü biziz diye milletin önüne ne yüzle çıkıyorlar” dedi.
Taşkapı sözlerini şöyle sürdürdü:
“Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın Sağlığında Terkedenler mi Milli Görüşcü? İşlerine gelince Avrupacı Amerikancı olanlar seçim döneminde hemen milli görüşcü oluveriyorlar.”
Saadet Partisi Milletvekili adaylarından Yaşar Karakaya ise Saadet Partisi’ne karşı bir iftira kampanyası yürütüldüğüne dikkat çekerek, “İftira atmaktan kendilerini alamıyorlar” dedi.
Karakaya şunları söyledi:
“Meydanı boş zannedenler Temel Karamollaoğlu’na iftara atıyorlar. Soruyorum Şimdi Avrupa Bakanlığını kim kurdu? Tabi ki iktidar. Avrupa’nın istediği kanunları tek tek kim çıkarıyor.Tabi ki iktidar. Sormak lazım Avrupa’yı kim çok seviyor. Batıyı kim çok seviyor. Her şey ortada.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti