Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Saadet Partisi her yerde – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Saadet Partisi her yerde

Saadet Partisi Afyonkarahisar Milletvekilleri, merkezde ve ilçelerde çalışarak vatandaşlara ulaşıyor

Saadet Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adaylarından Safa Şenel , Hüseyin Uğurlu ve beraberindeki ziyaret heyeti ile seçim çalışmaları kapsamında semt ziyaretlerine devam etti.
Ziyarette vatandaşla sohbet eden milletvekili adayları Safa Şenel ve H.Hüseyin Uğurlu, “Milli Görüş Partileri Meclis’te temsil edildiği ve iktidar olduğu her dönemde, bu memlekete çok büyük hizmetler yapmış, geçmiş tahribatları tamir etmekle kalmamış ülkenin ve milletin ufkunu açmış, muhalefette de milletine hizmeti vazife bilmiş; tahribatların önünü alarak, iktidarlara yol göstermiş, pusula olmuştur.Meclis’e girdiğimiz de yine aynısını yapacağız. Çünkü Saadet Partisinin duruşu Millîdir. Menfaatlere, sayılara,rakamlara, kişilere göre değil, adalete,hakka,hakikate endekslidir” dedi.
Saadet Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Yaşar Karakaya ve beraberindeki ziyaret heyeti ile seçim çalışmaları kapsamında Başmakçı ilçesini ziyaret ettiler. Saadet Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mustafa Taşkapı ve beraberindeki ziyaret heyeti ile seçim çalışmaları kapsamında köyleri ziyaret ettiler. (Kocatepe Haber Merkezi)