Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Saadet Partisi’nden AGD’ye ziyaret – Kocatepe Gazetesi

SP İl Başkanı Adnan
Saadet Partisi'nden AGD'ye ziyaret

SP İl Başkanı Adnan Şenel, genel merkezin sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaret gerçekleştirilmesi noktasında talimatları olduğunu, bunu da gazeteciler ve siyasi partilerle başlayarak sürdürdüklerinin dile getirdi.
ASKER BİZİM GÖZBEBEĞİMİZ
Şenel, basının önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Her şeyden önce operasyon var. Askeri operasyon Afrin operasyonu. Genel Başkanımız ve rahmetli Erbakan Hocanın da söylediği gibi asker bizim gözbebeğimiz aynı şekilde vatan bizim emanetimizdir.  Onun için bizde Afrin operasyonuna çıkan askerlerimize ve evlatlarımıza aynı zamanda komutanlarımız da üstün başarılar diliyoruz. Onların zaferle döneceğinden eminiz. Onların yanındayız, arkasındayız ne gerekiyorsa, gerekirse bizler dahi cepheye gideriz. Bu memleketi vermeyiz. Biz bunu kolay bulmadık biliyorsunuz. Osmanlı’dan beri siyonizminle biz mücadele ediyoruz. Vatanımıza karşı düşmanlarımızın her zaman için karşısında dururuz. Bölgemizdeki olan bitenlerle, vatanımızın bütünlüğü için hem devletimizin yanında hem Cumhurbaşkanımızın yanında oluruz.”
BAŞARI İLE SONUÇLANACAK
AGD Başkanı Abdioğlulları ise, “Saadet Partisi İl yönetim kurulu il başkanımızın yaptığı ziyareti memnuniyetle karşılıyoruz. Afrin’deki ordumuz ve askerimizin vermiş olduğu mücadele ile alakalı birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek anlamında bir ziyaret gerçekleşmekte şu anda zaten milli duruş milli kültür milli birliktelik üstünden yola çıkarak Saadet Partisi’nin de başka bir düşüncede olması zaten asla düşünülemezdi. Devleti ve milleti koruyacak, şu anki operasyona ve Mehmetçik’e olan desteklerini duymaktan dolayı ziyadesiyle biz de çok mutluyuz. Bizde AGD olarak ordumuzun terör unsurlarına yönelik başlattığı mücadelenin başarı ile sonlanacağını düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti