Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Saadet Partisiz olmuyor, olmuyor, olmuyor

Bu haberin fotoğrafı yok
Saadet Partisiz olmuyor, olmuyor, olmuyor

Saadet Partisi Aday Tanıtım Toplantısı, Ankara’da düzenlendi. Afyonkarahisar Milletvekili Adayları’nın da katıldığı toplantıda Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak “Saadet Partisiz olmuyor, olmuyor, olmuyor” dedi

Saadet Partisi’nin Ankara’da düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıya Afyonkarahisar Milletvekili Adayları da katıldı.
Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, “Hepinizin bildiği gibi, 7 Haziran seçimlerinden bu yana milletçe bir tiyatro izledik. Başrolünde AKP’nin oynadığı, figüranlıklarını ise diğer partilerin üstlendiği bu tiyatronun maliyeti maalesef ülkemiz için çok ağır oldu. ‘Akan kanı nasıl önleriz, ülkede huzuru, barış ve kardeşliği nasıl sağlarız?’ diye kafa yorması gerekenler, tam tersine, ‘Oylarımızı nasıl arttırırız’ telaşına düştü. Ülke kaynakları siyasi ihtiraslar uğruna heba edilirken binlerce insanımız işsiz kalırken, on binlerce esnafımız kepenk kapatırken, çalışan tek şey milletvekillerinin maaşları oldu. 7 Haziran’da denedik, gördük. Saadet Partisiz olmuyor, olmuyor, olmuyor. Yanyana da dursalar, üst üste de konsalar bunlar, bu işi beceremezler” diyerek eleştirilerini sıraladı. (Kocatepe Haber Merkezi)