Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sadece bizim kazanmamız yetmiyor” – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig Kırmızı
“Sadece bizim kazanmamız yetmiyor”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, evinde oynadığı Keçiörengücü maçını 2-0 kazandı. Maçtan sonra yapılan basın toplantısında konuşan AFJET Afyonspor Teknik Sorumlusu Serhat Gülpınar, Hatay maçına final için gideceklerini, sadece kendilerinin kazanmasının yetmediğini söyledi.
Herkesin verilen görevi harfiyen yaptığını söyleyen Teknik Adam Gülpınar, “2 haftadır bu ligin futbolcu kalitesi anlamında üst düzeyde olan takımlarıyla oynuyoruz. Hakikaten iyi ayakları var, organize takımlar fakat lig sıralamasında hak ettiği yerleri bulamamış takımlarla oynadık. 2 haftadır özverili bir şekilde sahada mücadele ediyoruz. Sahada bulunan futbolcular verilen görevi harfiyen yerine getirdi. Sakatlığı olup oynayanlar oldu, özveriyle oynayanlar oldu, yorulduğu halde çıkmayan oyuncular oldu. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Diğer müsabakalarda berabere bitti. Biz son hafta Hatay deplasmanında kazanıp rakibinde puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Biz daha öncesinde söylemiştik, daha çok puan kayıpları olacak diye, son haftalar gerçekten çok zordur. Haftaya finale gideceğiz, nasip artık, sadece bizim kazanmamız yetmiyor” dedi.
“SAKAT VE CEZALI OYUNCULARIN
EKSİKLİĞİNİ ÇEKİYORUZ”
İdeal 11 ile sahaya çıkıldığı sorusuna cevap veren Gülpınar, “Bizim sahaya her çıktığımız kadro ideal kadrodur. İdeal 11 gibi klasikleşen bir durumumuz yok, maalesef haftalardır, sakat ve cezalı oyuncuların eksikliğini çekiyoruz. Ben geldiğimden beri sahaya eksiksiz çıktığımı hatırlamıyorum. Ama kime görev verirsek mücadelesini sonuna kadar yapıyor. Zaten sıralama olarak da bunun karşılığını alıyoruz. Uğur Karakoç’un bir sakatlığı yok, performans ile ilgili bugün öyle değerlendirdik. Biz kimi hazır görürsek kadroya alıp oynatıyoruz. Bekir, sezon genelinde çok iyi oynadı. 2 talihsiz maç oynadı. Bekir kaleci olduğu için onun hatasının telafisi yok, bunun faturası en fazla kalecilere kesiliyor. Bekir çok iyi maçlarda oynadı, bugün de onlardan birini oynadı” ifadesine yer verdi.
“BİZLER GELİP GEÇİCİYİZ AFYON KALICI”
Takıma 1. Lig yolunda başarılar dileyen firmaların Afyonkarahisar’ı bayraklarla donatması üzerine sorulan soruya cevap veren Gülpınar, “Ben çok mutlu oldum. Başkanımızın bir sözü vardı; “Yağmur duasına giden adam, yanında şemsiye alarak gitmiş” bu inancı gösteriyor. Bu hareketlerin yapılması şehrin hakikaten inandığını gösteriyor. Firmalara da çok teşekkür ediyoruz, bizi hiç geri çevirmediler. Bunları yakından bizler de takip ediyoruz. Bizler burada gelip geçiciyiz, ama Afyon kalıcıdır. Sonuçta kazanan Afyon ve firmalar olacak. İnşallah devamını da artarak bekliyoruz” şeklinde konuştu.
“HATAY’DA ELİMİZDEN GELENİN EN
 İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞACAĞIZ”
Hatay maçında ellerinden geleni yapmaya çalışacaklarını aktaran AFJET Afyonspor’un Kalecisi Bekir Demircan, “Sıcak havaya rağmen iyi mücadele ettik. Son haftalardaki yükselen formumuzu bu maçta da sürdürmeyi başardık. Bunu artık son maça da yansıtmamız gerekir. Geçtiğimiz maçlardaki puan kayıplarını arıyoruz, ama her takım puan kaybedebiliyor. Bu lig her şeye gebe, hocamın dediklerine de katılıyorum. Son maçta biz elimizden geleni yapacağız. Kendi elimizde değil, rakibinde puan kaybetmesini bekleyeceğiz. İnşallah bizim umduğumuz gibi olur. Küçük puan kayıpları yapmasaydık bu noktaya gelmeyecektik. Son maçta Hatay’a giderek elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız” diye konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti