Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sadettin Saran’ın Annesi Yabancı Mı?

Steven Sadettin Saran, annesi yabancı mı yoksa Türk mü? Merak edenler için işte sonuç.

Steven Sadettin Saran, annesi

İş insanı Sadettin Saran, spora olan düşkünlüğü ile tanınmaktadır. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki öğrencilik döneminde okulun yüzme takımının kaptanlığını yapan Saran, 2 yıl en değerli sporcu seçildi. 1984-1985 yıllarında Türkiye’de Yüzme Milli Takım kaptanlığını yaptı. 50 metre serbestte ve Türkiye 25 yaş üstü masterlar rekorunu kırdı.

ÜÇ EVLİLİK YAŞADI

Sadattin Saran, 16 Aralık 2021 tarihinde ilk fırsatta Fenerbahçe Spor Kulübü başkanlığına aday olacağını açıklamıştı. Saran, üç evlilik yaşadı. Son evliliği 2017 yılında boşanma ile sona erdi. Fenerbahçe yönetimine girdikten sonra magazin basınının da sıkça yer alan Saran, 2007 ile 2011 yılları arasında Hülya Avşar ile birlikte oldu. Son olarak, Emina Jahoviç ile birlikte olduklarına dair haberler ve fotoğraflar magazin basınında yer almıştı.

YAPILAN OKULLAR VE SPOR SALONLARI BAKANLIĞA HİBE EDİLİYOR

Saran Group bilinçli ve sağlıklı bir nesil yetişmesine katkı sağlamak hedefiyle, eğitim ve spor alanlarında kurumsal sosyal sorumluluk çalışmaları yürütüyor. Saran Group Türkiye’nin dört bir yanında okul ve spor salonu yaptırıyor. Yapılan okullar ve spor salonları Milli Eğitim Bakanlığı’na hibe ediliyor. Spordan kazandığını spor yoluyla topluma verme anlayışıyla, bugüne kadar 24 spor salonu hizmete alındı. Kırıkkale, Tunceli, Ağrı-Doğubayazıt, Ağrı-Patnos, Ardahan, Hakkâri-Çukurca, Van, Fethiye, Soma, İzmit ve Çanakkale gibi bölgelerde açılan spor salonlarından her yıl 40 binin üzerinde çocuk faydalanıyor. Kırıkkale’de yapılan 6 okulda her yıl 600-700 öğrenci öğretim görmektedir.

23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMINDA DOĞU İLLERİNDEN GELEN YÜZ ÇOCUK 21 YILDIR 3 GÜN SÜRE İLE AĞIRLANIYOR

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Anadolu’da yaşayan öğrenciler için 21 senedir düzenli olarak “23 Nisan İstanbul Gezisi” düzenlenmekte, ağırlıklı olarak doğu illerinden gelen 100 çocuk, 3 gün boyunca Saran Holding’in misafiri olarak İstanbul’da ağırlanıyor. Öğrenciler İstanbul’un simge yerlerini gezmenin yanı sıra Saran Group’u da ziyaret etmektedir. S. Sadettin Saran, Amerikalı bir anne ile Türk bir babanın oğlu ve 4 erkek kardeşin en büyüğü olarak Amerika Birleşik Devletleri’nin Denver kentinde doğdu.