Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sağlam gelecek adına şirketleşmeyi düşünüyoruz

En son katıldığı U-13
Sağlam gelecek adına şirketleşmeyi düşünüyoruz

En son katıldığı U-13 Ligi’nde şampiyonluk yaşayan 1967 Afyon Gençlikspor (Antalyaspor Afyon Futbol Okulu) futbolcuları Bolu Dağı Mangal Evi’nde verilen iftara aileleriyle birlikte katıldı. Davete İl Genel Meclisi Başkanı ve AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Salih Sel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İdari ve Tesisler Şube Müdürü Arif Özkaya, Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Alişan Akgün, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Mustafa Keser ve çok sayıda davetli katıldı. Okunan ezan sonrasında oruçlar açıldı. Yemeklerin ardından konuşma yapan 1967 Afyon Gençlikspor (Antalyaspor Afyon Futbol Okulu) Teknik Sorumlusu Turan Saltık, ikincisini düzenledikleri iftar yemeğinin geleneksel hale getirmek istediklerini aktardı.
“BU İFTARLAR BİR ÇOK
KULÜP İÇİN ÖRNEK ALINACAK BİR DAVRANIŞTIR”
Bu iftar yemeğinin örnek alınacak bir davranış olduğuna dikkat çeken Teknik Adam Saltık, “Kulüp olarak Ramazan Ayı’ndaki iftar yemeğimizin ikincisini düzenledik. Bunu geleneksel hale getirdik tabi bu durum siz ailelerimiz sayesinde oldu. Çünkü birlik ve beraberlikten doğan bir sosyal aktivite bu nedenden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Hayırlı Ramazanlar diliyorum, Allah bundan sonraki iftarlarınızı kabul etsin. Gerçekten de şu anda çok güzel bir ambiyans var. Hemen hemen birçok kulübün, birçok takımın aileleri ile böyle bir Ramazan akşamında iftar yemeğinin verilmesi, beraber olunması, ailelerin birbirleri ile tanışması, kaynaşması gerçekten örnek alınacak bir davranıştır. Bu anlamda da hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu Cumartesi günü biliyorsunuz çocuklarımız U-13’lerde Afyon Şampiyonu oldu grup maçlarımız Denizli’ye çıktı. Cuma akşamı kura çekimi var Cumartesi günü de, eğer kurada çıkarsak ilk maçımızı oynayacağız. Tabi bu grupta Antalyaspor’da o gruba düştü. Çocuklarımız da biliyorsunuz Antalya’da devamlı Antalyaspor ile karşılaşıyor çok duygusal da bir karşılaşma olacak eğer aynı gruba düşersek. Bu mutlulukları çocuklarımıza elimizden geldiği kadar yaşatmaya çalışıyoruz. Tabii az önce söylediğim gibi sizlerin çağdaş bir aile olmasından dolayı, çocuklarınızın bu sporu yapmasını istediğinizden dolayı da biz bunu sizlerin sayesinde gerçekleştiriyoruz. İnşallah çocuklarımız grup şampiyonasında da çok iyi mücadele edecekler, Afyonkarahisar’ı en iyi şekilde temsil edecekler ve bildiğiniz üzere birçok ile maçlara gidiyorlar, ilimizin ismini oralarda da duyuruyorlar bu anlamda da biz üzerimize düşen misyonu gerçekleştiriyoruz” dedi.
“BİZ GİTTİKTEN SONRA DA TAKIM GERİYE GİTMESİN”
Takımın başındaki görevi bıraktıktan sonra da devamlılığın sürmesi için gerekli şeylerin yapıldığına dikkat çeken İl Genel Meclisi Başkanı ve AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Salih Sel, “Bildiğiniz üzere, biz Sahipataspor’u aldığımız zaman, bir ilke ile yola çıktık. Örnek bir kulüp olacağız dedik. İkincisi 10 yıl içerisinde bir hedef koyduk, bu süre içerisinde burada Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray gibi Süper Lig takımları ile oynamak istiyoruz dedik. Bu hedefimiz doğrultusunda 3 yılda 2 basamak çıktık. Bu sene hedefimiz ikinci lig. Burada en önemlisi, bugün varız yarın yokuz. Burada en önemlisi, biz bıraktıktan sonra da takımımızın maddi kaynaklarının sağlam olması için şirketleşmeye gitmeyi düşünüyoruz yani gelecek ile alakalı bir takım tedbirler alıyoruz şimdiden. Biz bıraktıktan sonra takımın geriye gitmesinin ne anlamı var.” ifadesine yer verdi.
“KÜFRÜ YÜZDE 70 AZALTTIK”
Taraftarlarla yaptıkları görüşmeler sonrasında tribünde küfrü yüzde 70 oranında azalttıklarını belirten Başkan Sel, “Biz takımımızı kurarken örnek bir kulüp oluşturmak istediğimizi söyledik. Yönetimi ile teknik ekibiyle, oyuncusuyla, mesela sportif direktörümüze dedik ki karakterli oyuncular istiyoruz. Seyircimiz de şu anda sağ olsunlar yüzde 70 küfrü önlemiş durumdayız. Dedik ki bakın sizin buraya çocuklarınız geliyor, kızlarınız geliyor, kardeşleriniz geliyor o açıdan mümkünse bu küfrü azaltalım hatta komple kaldırmaya çalışıyoruz. Ben izleyemedim, arkadaşlarım Şenol Güneş’i izlemişler. Bir oyuncusunun bir takım numaralar yaptığını görünce hemen kestiğini öğrendim. Dediğim gibi, disiplinin olmadığı bir yerde, başarı olması mümkün değil” şeklinde konuştu.
“1967 TARİHİ TAKIMIMIZIN KURULUŞ TARİHİ”
Takımın isminin nereden geldiğini açıklayan Teknik Adam Saltık, “Takımımızın ismi neden 1967 Afyonspor bunu biliyor musunuz? Bu tarih takımımızın kuruluş tarihidir. Bu da Afyonspor’un tarihine olan sevgi ve saygımızdan dolayı. İnşallah AFJET Afyonspor önümüzdeki senelerde profesyonel ligde mücadele edecek. Biz zor olanı seçtik ve ilk hedefimiz ise yardımsız, koşulsuz, şartsız sizlerin destekleri ile bundan sonra AFJET Afyonspor’un temelini oluşturacağız. Oradaki hocalar almaz ise, tabi ki şehir dışı takımları olacak” ifadelerine yer verdi.
Konuşmaların ardından futbolcular ve yemeğe davetli olan protokol hatıra fotoğrafı çektirdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti