Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sağlık bölge toplantısı yapıldı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Sağlık bölge toplantısı yapıldı

Afyonkarahisar il merkezi ve ilçeleri kapsayan, sağlıkta koordinasyonun ve iş birliğinin sağlanması amacıyla düzenlenen Sağlık Bölge Toplantıları’nın 3.sü, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirildi

Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, Halk Sağlığı Müdürü Uzman Dr. Lütfi Akgün, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Op. Dr. Fikret Başkan başta olmak üzere diğer sağlık yöneticilerinin katılımı ile gerçekleştirilen bölge toplantılarının bu oturumunda Afyonkarahisar Devlet Hastanesi, Zübeyde Hanım Doğum ve Çocuk Hastanesi ile Çobanlar, İscehisar, Sandıklı, Hocalar, Kızılören, Sinanpaşa, Şuhut, İhsaniye, Bayat ilçelerindeki hastanelerin sorunları ve istekleri görüşüldü.
Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici 3 ay önce bölge toplantıları kararını aldıklarını belirterek “Ramazan ayından önce sizlerle geniş katılımlı şekilde yeniden bir araya gelip isteklerinizi ve düşüncelerinizi öğrenmek istedik. Bu toplantılar vesilesi ile hem birbirinizi tanıma imkanı buluyorsunuz, hem de kurumlar arası isteklerimizi dile getirme şansımız oluyor. Daha önceki iki bölge toplantımızda oldukça olumlu sonuçlar aldık. Çözebileceğimiz sorunlar varsa hemen o anda çözüm önerileri bulduk. Yanlış anlaşılmadan, iletişim eksikliğinden doğan bir şeyler de varsa bunu karşılıklı konuşarak sonuca bağladık. Bu yüzden bölge toplantılarını önemsiyoruz” dedi.
Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Başkan da, “Bölge toplantılarının amacını, kurumlarımız arasında var olan üçlü işbirliğini daha da kuvvetlendirmek olarak görüyorum. Özellikle bugün hastanelerimize yapılan sevkleri görüşmeyi, daha koordineli ve sıfır sorunsuz bir işleyişe çekmek için neler yapabiliriz, bunları konuşalım istiyorum” diye konuştu.
Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Akgün ise her kurumun amacının vatandaşa kolay, ulaşılabilir ve kaliteli hizmet vermek olduğunu vurgulayarak, “Amacımız, hedefimiz bir olunca bu, işleyen çarkların birbiri ile sorunsuz çalışmasını sağlıyor. Biz kurum yöneticileri olarak içimizdeki bu uyumu devam ettirmek, çözümü beklenen sorunlar da varsa bunlara bu toplantılarla çare aramak istiyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti