Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sağlık Çalışanları Canlarını Hiçe Sayarak Görev Yapıyor”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. Yurdunuseven, “Sağlık çalışanları canlarını hiçe sayarak görev yapıyor.” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Yurdunuseven, hekimler başta olmak üzere sağlık çalışanlarının çok zor ve önemli bir görev icra ettiğini ifade etti.

“SAĞLIK ÇALIŞANLARINA HER ZAMAN İHTİYAÇ DUYULUYOR”

Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Salgın hastalık ve doğal afetlerde canla başla çalışan sağlık çalışanlarına hayatın her alanında ihtiyaç duyulmaktadır. Kaliteli bir sağlık sistemi, güçlü ve nitelikli bir toplumun en önemli şartıdır. Hekimlerin elde ettikleri başarılar ile kıvanç ve mutluluk duyuyoruz. Doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımızın fedakarca çalıştığını biliyoruz. Ayrıca sağlık hizmetlerine yönelik yatırımları arttırarak hizmet kalitesini yükseltmek, bütün vatandaşlarımızın eşit koşullarda hizmetlerden yararlanmalarını sağlamak, her zaman temel hedeflerimiz arasında yer almıştır. İktidarımız döneminde ülkemizde sağlık eğitiminin ve hizmetlerinin yaygınlaştırılması yolunda önemli gelişmeler yaşanmıştır. Sağlık kuruluşlarımızın tüm tesislerinde fiziki şartlarında yapılan düzenlemeler ve yeniliklerle her geçen gün modern bir yapıya kavuşmalarının yanı sıra, tüm vatandaşlarımızın en tabi hakkı olan sağlık hizmetinden insan onuruna yakışır bir şekilde en güzel şekilde faydalanabilmesi bizleri fazlasıyla ile memnun etmektedir.”

“PANDEMİDE SAĞLIK ÇALIŞANLARI CANLARINI HİÇE SAYDI”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, sözlerini şöyle tamamladı: “Geçtiğimiz yıllarda tüm dünyayı etkisi alan pandemide hekimler ve sağlık çalışanları canlarını hiçe sayarak büyük bir mücadele verdiler. Pandemide birçok sağlık çalışanlarımızı can kurtarmaya çalışırken kaybettik. Bir çok sağlık çalışanlarımızıda enkaz altında yitirdik. Sağlık şehitlerimizi rahmetle yâdediyorum. Ayrıca sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddet olaylarınıda kınıyorum. Bu vesileyle hekimlerimiz başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı kutlu olsun.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti