Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sağlıklı nesiller sağlıklı nefesten geçer”

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Gufran Çetinel 1-7 Mart Yeşilay Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada sağlıklı nesillerin sağlıklı bir nefesten geçtiğinin önemini vurguladı

 

Gufran Çetinel, her türlü bağımlılığın istikamet üzerine nesiller yetiştirmenin önünde çok büyük bir engel olduğunu ifade etti.
“BAĞIMLILIK SİYASET ÜSTÜ BİR KONUDUR”
Çetinel “Toplumumuzda sağlık kalitesinin yükseltilmesi, sigara, alkol ve uyuşturucu maddelerden uzak sağlıklı nesillerin yetiştirilebilmesi için yürütülen çalışmalarımız, eğitimlerimiz ve desteğimiz bütün hızıyla devam etmektedir. Bağımlılık siyaset üstü bir konudur. Sadece açıklamalar yeterli olmaz. Her türlü bağımlılık bu ülkenin tüm paydaşlarının ortak çatı sorunudur. Bu durumda bizlere gösteriyor ki bağımlılık sorunları siyaset üstünde vicdani ve insani bir problem olarak karşımıza çıkıyor. Mücadelenin topyekün yapılması önemli ölçüde ilerlemeyi de beraberinde getirecektir. Yeniden Refah Partisi olarak bu mücadelenin her durumda en ön saflarında olacağız.” ifadelerine yer verdi.
“DURUMA İVEDİLİKLE ÇÖZÜM BULUNMALI”
İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan geçen yılın bağımlılık raporuna dikkat çeken Çetinel “Geçtiğimiz sene yayınlanan raporda bağımlılık/yaş bazında bakıldığında bağımlılık yaşlarının çok düşük olduğu açıkça görülmektedir. İşin daha da vahimi bilim ve teknolojinin gelişmesiyle maalesef farklı maddeler ve farklı bağımlılık terimleri hayatımıza girmektedir. Milli şuurda milli bir gençlik istiyorsak bu duruma ivedilikle çözüm bulmalıyız.” dedi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti