Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sağlıklı yataklar, bu mağazada – Kocatepe Gazetesi

Sağlıklı yataklar, bu mağazada – Kocatepe Gazetesi
Sağlıklı yataklar, bu mağazada

Afyonkarahisar’da, sağlıklı yatakların adresi Visko Love açıldı. Mağazada, masaj yapma özelliğine sahip yataklar da bulunuyor

Alparslan Türkeş Caddesi’nde yer alan Visko Love yatak mağazası, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser ile 2’nci Küçük Sanayi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Keser ve çok sayıda davetlinin katılımıyla açıldı. Kurdele kesiminde konuşan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, mağazanın hayırlı olmasını temenni etti.
GÜZEL BİR HİZMET
Mağazanın gezilmesinin ardından basın mensuplarına bilgi veren Visko Love mağazası işletmecisi Muhiddin Uyanık, “Afyonkarahisar’da Visko’nun anabayisiyiz. Visko, bir uzay teknolojisiyle yapılan bir şey. Astronotları uzaya gönderirken vücutlarındaki aerodinamiki korumak adına özel bir teknoloji arıyordu. Uzay araçları Türkiye’den giden bir malzemeyle kaplandı. Aynı bu şekilde Almanya’da üretilen Visko adındaki kimyasal maddeyle astronotların kıyafetleri vücutlarındaki ısıyı dengeledi, vücuda uygulanan baskıyı kırması için ciddi bir fayda sağladı. Biz de inşallah bundan sonrası için Afyonumuz’a böyle bir hizmet vermeyi düşünüyoruz” dedi.
YATAKLARA ÖNEM VERİLMELİ
İnsanların yatakta önemli bir zaman geçirdiklerini hatırlatan Uyanık, “İnsanlar günde 8 saat uyku halindeyiz. Arabalara kıyafatlere çok ciddi paralar harcarken yatağımızın markasını bile bilmiyoruz. İnşallah bu şekilde çok önemli hizmetler sunacağız. Her vücut tipine göre yatak var. Isı ayarı, hava geçirgenliği olan gümüş vöe altın iplikle döşenmiş kumaşlarımız var. Masajlı yataklarımız var, hastalar için üretilmiş yataklarımız var” diye konuştu.
ÇEŞİTLİ İMKANLAR SUNULUYOR
Müşterilere çeşitli imkanlar sunduklarını belirten Uyanık, ” Üretilmiş ürünlerimizde 400 liradan 7 bin 500 liraya kadar ürün var. Yündens yatak korucu şilt var. Bunu da ulusal hale getireceğiz. YatakLardaki mantolamayı yapacağız. Ar-Ge çalışmasını bitireceğiz. Müşterilerimiz için yataklarımızda 12 taksit imkanı var. Şu an KDV almıyoruz, yatak alana yastık hediye ediyoruz” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)