Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şahin Bölge birincisi oldu – Kocatepe Gazetesi

Ege Üniversitesi MÖTBE Kültür
Şahin Bölge birincisi oldu

Ege Üniversitesi MÖTBE Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Şiir Okuma Yarışması için gençler sahnedeydi. Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Serdal Eravcı’nın da katılım sağladığı yarışmanın açılış konuşmasını İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu yaptı.
‘Vatan Sevgisi’ temalı şiirleri ile Ege Bölgesinde bulunan illerde dereceye giren gençlerin katıldığı Final Yarışması’nda, 14-17 Yaş Kız Grubunda Ebrar Kan (Denizli) ile Erkek Grubunda Sefehan Aydın (Aydın) birinci olurken 18-24 Yaş Kız Grubunda Tuğba Nur Şahin (Afyonkarahisar) ile Erkek Grubunda Alparslan Meriç (Muğla) birinci oldu.
Ege Bölgesini 15-18 Mayıs tarihlerinde Türkiye Finalleri’nde temsil edecek, dereceye giren gençlere ödüllerini jüri üyeleri ve Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Serdal Eravcı takdim etti.
Afyonkarahisar il finalinde birinci olan gençler, bölge finalinde performanslarını sergileyerek 3 kategoride dereceye girdi. 14-17 Yaş Kızlarda Selin Hayat Sakarya Türküsü ile üçüncü olurken Erkeklerde Ahmet Berat, “Otuz Kuş” isimli şiir ile grubunda ikinci oldu. 18-24 Yaş Kızlarda Sakarya Türküsü ile birinci olan Tuğba Nur Şahin Türkiye Finalleri’ne gitmeye hak kazandı.