Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şahin: Oy veren vermeyen herkesin Başkanı olduk

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, 31 Mart 2019 tarihindeki seçimden
sonra parti rozetini çıkarıp hizmet rozetini taktığını belirtti. Şahin, “Oy veren,
vermeyen herkesin Başkanı olduk. Bizler İscehisar sevdalısıyız” dedi

 

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçiminde ilçe halkının takdiri ile kazandıkları seçim sonrası yaptıkları çalışmaları detaylarıyla anlattı.
“KAPIMIZ
HERKESE AÇIK”
“Bizler İscehisar sevdalısıyız” diyen Şahin, “31 Mart günü parti rozetimizi çıkardık, hizmet rozetimizi taktık. Oy veren, vermeyen herkesin Başkanı olduk. Bizler İscehisar sevdalısıyız. İscehisar’ımızın daha da gelişmesi, yeni imkânlara sahip olması için gayret gösteriyoruz. Hedefimiz, İscehisar’ımızı dünyada bilinen marka şehir yapabilmek. Söz verdiğimiz gibi Başkanlık makam odasının kapısını söktük. Yediden 70’e hayırlı olsuna gelen tüm ziyaretçilerimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Gönül kapımız herkese açarak, tüm hemşehrilerimize ulaşılabilir hale geldik. Kurumsallaşma ve yeniden yapılanma süreci başlattık. Personelimize hizmet içi eğitimler verdik seminerlere gönderdik. Halkımıza daha hızlı hizmet vermek amacıyla birimlerimizi düzenledik. Tüm birimlerimizde otomasyon programları üzerinden hizmet vermeye başladık. İnternet sitemizi güncelleyerek yeniledik. Kısa sürede e-belediye üzerinden on line olarak hizmet vereceğiz. Personelimize iç hat dağıtarak kurum içi daha hızlı iletişim ve koordineyi sağladık. Whatsapp ihbar hattımıza gelen talep, şikâyet ve önerileri dikkate alarak en kısa sürede çözüme kavuşturuyoruz. Santralimizi yeniledik, 444 03 01 numaralı telefon santralimiz ile 7 gün 24 saat anında ulaşılabilir hale geldik.” dedi.
“İLK YERLİ KAMYON DEVE İSCEHİSAR’DA ÜRETİLDİ”
Göreve geldiği günden bugüne kadar 5,5 milyon TL borç ödendiğini açıklayan Şahin, “Halen 20.583.000 TL borcumuz var. İscehisar Belediyesi ilçemizde Demmak Demireller A.Ş. tarafından geliştirilen ve yerli üretim olan deve isimli kaya kamyonu üretimi için ilçe olarak hazırız. İscehisar’ımızda üretimi gerçekleştirilen ilk yerli kamyonumuz, kısa süre önce Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımıyla basına tanıtılmıştı. Yerli üretim kaya kamyonunu test ederek bilgi alan Bakan Varank Türkiye’nin ilk yerli üretim kamyonu olan ‘deve’ nin seri üretime geçebilmesi için yürütülen çalışmalara Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olarak destek vereceklerini söylemesi bizleri son derece sevindirdi. Türkiye’nin ilk yerli üretim kamyonu olan ‘deve’ bizleri gururlandırdı. Kaya kamyonu ‘deve’ test aşamasından sonra inşallah seri üretime geçecek. Kamyon fabrikasının kurulması için uygun olan hazineye ait arazileri araştırarak firma yetkililerine sunduk. Kamyon fabrikasının İscehisar’da kurulması hem 250 kişiye iş istihdamı sağlayacak hem de katma değer açısından ilçemize önemli getiri sağlayacaktır. Bu konuda İscehisar Belediyesi olarak üzerimize düşen her türlü desteği vermeye hazırız. Destek konusunda tüm kişi ve kuruluşlardan aynı hassasiyeti bekliyoruz.” diye konuştu.
“HAYATA GEÇİRİLECEK
PEK ÇOK PROJE VAR”
Hayata geçirmeyi planladığı projelerinden söz eden Şahin şöyle konuştu: “Mermer artıklarını ekonomiye kazandıracağız. Temizlik projelerimiz İscehisarımızı sevelim çevremizi kirletmeyelim. Küçükler temizliyor büyükler destekliyor. Afespim güneş enerji santrali (ges), İkinci etap TOKİ 250 adet, 175 adet 2+1, 75 adet 3+1, Tarıma Dayalı OSB, Kent Meydanı, Arkeoloji Parkı, İş Merkezi, Kahya Tepesi, Aile Yaşam Merkezi’dir. Esentepe Parkı işadamları tarafından isimlerini vermek suretiyle yaptırılacaktır. Millet Bahçesi, yan yollar, askıda yemek, Bayat Ekmek toplamadır. Kapitaj binası projelendirme çalışmasını tamamladık. Açık hava mermer müzesi, Hanımeli Çarşısı, Yeni Düğün Salonu, Spor Toto Teşkilatına okullara ve Belediyemize ait halı saha yapımı için başvuruda bulunduk.”