Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şahin yeniden aday

Afyonkarahisar Baro Başkanı Av.

Afyonkarahisar Baro Başkanı Av. Turgay Şahin, Ekim ayı sonunda yapılacak olan olağan seçime aday olduğunu açıkladı. Şahin, teveccüh gösterilip yeniden seçilmeleri halinde kaldıkları yerden
çıtayı daha yükseğe çıkartarak hizmet vereceklerini söyledi

 

Baro Başkanı Av. Turgay Şahin, Afyonkarahisar Baro Başkanlığı seçimlerine aday olduğunu kaydetti.
“GÜZEL BİR REKABET YAŞANACAK”
Baro Yönetim Kurulu Üye adaylarında önemli ölçüde değişiklik yaptıklarını belirten Şahin, “Yepyeni çok sesli bir ekiple bu yarışa tekrar aday olarak katılmaya karar verdim. 24 Ekim Cumartesi günü Afyon Futbol Sahası tribünlerinde pandemi koşullarına uygun bir şekilde, güvenli, hijyenik, sağlıklı bir ortamda genel kurulumuzun toplantısını yapacağız. Bir gün sonra 25 Ekim Pazar günü de Adliye binamızda oy kullanma işlemi gerekleştirilecek. İki gün süreli bir genel kurul toplantımız olacak. Demokratik bir yarış ve bu yarışı renklendirecek güzel bir rekabet içerisinde şartlar oluştu. Çünkü başka bir liste daha var. Meslektaşlarımızdan Av. Murat Çelikbaş yönetim kurulu ve diğer organlara aday listeleriyle bu yarışa katıldılar. Biz bu yarışta hizmeti, avukatlık mesleğine olan sevgimizi ve bağlılığımızı öne koyduk, koyuyoruz. Bu yarışı sonuna kadar demokratik teammülere uygun şekilde, aramızdaki sevgi ve saygı bağına halal getirmeden tamamlamayı düşünüyoruz. Sonuçların şimdiden Afyonkarahisar Baromuza ve adalet camiasına hayırlı olmasını dilerim.” dedi.
“SEÇİLEN MEKÂN TEREDDÜTE
MAHAL VERMİYOR”
Bugüne kadar avukatlık mesleğine yaptıkları hizmetlerin bilindiğini aktaran Şahin şöyle konuştu: “Bugüne dek yaptıklarımızın üzerine koyacağımız pek çok şey var. Şu anda yenilediğimiz yönetim kurulu kadromuz bu yeni hedef için hazırdır. Teveccüh gösterilir de yeniden seçilirsek kaldığımız yerden ama bu çıtayı daha yükseğe çıkartarak hizmet vermeye devam edeceğiz. Rakipli seçimlerde genel olarak toplantı yeter sayısı problemi yaşanmıyor. Ama pandemi dolayısıyla meslektaşlarımızın endişe edip etmemelerinden ve katılmamalarından dolayı böyle bir tereddütümüz oldu. Ama seçtiğimiz mekân on bin kişilik büyük bir stadyumun bu tereddütleri ortadan kaldıracağını dolayısıyla katılım da arttıracağını düşünüyoruz. Herkes gönül rahatlığıyla gelebilir. Kapalı tribünlerin tamamı bize tahsis edilmiş olacak. Şeref tirübünü eksenli bir kongre oturumu planlamıştık. Ama meslektaşlarımızın stadyumun herhangi bir yerinden de kongreyi takip edebilecekler. Bu anlamda ilk toplantı olan 24 Ekim Cumartesi günü toplantı yeter sayısının sağlanacağını ümit ediyorum.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti