Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sahte milliyetçilere izin yok – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Sahte milliyetçilere izin yok

MHP 3. sıra Milletvekili Adayı Selcen Karaer parti de düzenlediği basın toplantısında Türk Milleti’nin gerçek ve sahte milliyetçileri bildiğini söyledi. Karaer, sahte milliyetçilere izin vermeyeceklerini söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 3. sıra Milletvekili Adayı Selcen Karaer, AK Parti’nin 7 Haziran seçimlerinin ardından milliyetçi söylemler geliştirmesinin tek sebebinin oy kaygısı olduğunu söyledi.
MHP Milletvekili Adayı Selcen Karaer gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP İl Başkanı Raşit Demirel yaptı. Demirel, Emirdağ AK Parti ilçe teşkilatının yanlış yönlendirmesi sonucu MHP’li sandığı kişilere rozet takan Ali Özkaya’ya üzüntülerini iletti. Demirel, AK Parti Teşkilatlarının bir Milletvekiline bu şekilde davranmaması gerektiğini dile getirdi. MHP Milletvekili adayı Selcen Karaer, seçim dönemi büyük emek veren medya çalışanlarına teşekkür etti. Gazetecilerin zor bir iş yaptığını ifade eden Kareer, “Basının çok önemli bir görev üstlendiğinin altını çizmek istiyorum. İnsan ekmeksiz yaşar ama hürriyetsiz yaşayamaz. Yıllarca hoşuna gittiği için milletin iradesine sığınan iktidar partisi hoşlanmadığı ilk milli iradeye saygısızlık etmiştir. Hakem olan halkımız tarafından 7 Haziran’da sarı kart gören iktidar partisi 1 Kasım’da göreceği kırmızı kartla soyunma odasına gönderilecektir. Orada tüm kirli çamaşırları ortaya çıkacak, herkes ak mıdır kara mıdır görecektir” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)