Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SAL’da kazan kaynıyor – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Lig’de birçok
SAL’da kazan kaynıyor

Süper Amatör Lig’de birçok takım ya düşme potasına girme korusu yaşıyor ya da zirve yarışında mücadele veriyor. Ligin ilk 5 takımı zirveyi kovalarken kalan 7 takımda düşme potasından uzaklaşma hesapları yapıyor.
SON 7 TAKIM
Ligin dibine demir atan Çobanlar Belediyespor -2 puanla düşmeyi neredeyse garantiledi. 11. sırada bulanan 11 puanla Çağlayan Belediyespor çaba gösterirse potadan kurtulabilir. 10. sırada Tınaztepe Belediyespor yer alıyor ve 14 puanı var. 9. sırada potadan uzaklaşmak için haftalardır zorlu maçlardan puan ya da puanlar çıkarmayı hedefliyor ve başarılı maçlar çıkarmaya başladı. Demirspor bu hafta oynadığı Tınaztepe maçından aldığı 3 puanla Tınaztepe’yi potaya itti. Demir’in puanı da 15’e çıktı. 7. sırada yer alan Hüdai Ballık Gençlikspor 13 maçtan 16 puanı mevcut. 6. sırada yer alan Dinar Belediyespor ise 4 galibiyet, 4 beraberlikle 16 puanı bulunuyor.
ZİRVE DE KARIŞIK
Salar Belediyespor, 31 puan ve 31 averajla liderlik koltuğunda yer alıyor. 2. sırada yer alan Bolvadin Belediyespor 23 averaj ve 31 puanla ikinci sırada Salar Belediyespor’la zirveyi paylaşıyor. 28 puanlı Emirdağspor üçüncü, Lig’den çekilme kararı veren Düzağaçspor 24 puanla 4. sırada, Susuz Belediyespor ise 19 puanla 5. sırada yer alıyor. Zirve mücadelesi veren Bolvadin Belediyespor ve Salar Belediyespor ligin sonunda şampiyon belirleyecek.