Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SAL’da mücadele sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Lig’de düşme
SAL’da mücadele sürüyor

Süper Amatör Lig’de düşme potasından çıkmak isteyen Çobanlar Belediyespor, son haftalarda çıkış yakalayan Demirspor’u konuk etti. Çobanlar Belediyespor Mehmet Değirmenci ile dakika 13’te ilk golü buldu. Demirspor ise dakika 15’te Salih Berkay Gökbel ile önce eşitliği sağladı ardından da dakika 22’de Savaş Tınas ile öne geçti. İlk yarı Demirspor’un 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı. Demirspor’da 55. dakikada oyuna giren İbrahim Kavak, 60. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Dakika 82’de penaltı kazanan Çobanlar Belediyespor’da Kaptan Murat Balcı maçta skoru eşitledi. 2-2 devam eden maçın 89. dakikasına Halil Okçu attığı golle Çobanlar Belediyespor’u öne geçirdi. 3-2 maç bitecek derken 90+2. dakikada Demirspor’dan Furkan Okçu, attığı golle maçta tekrar eşitliği sağladı.
Maçın sonunda Halil Okçu gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düştü.
DÖĞER ŞUHUT’A 4 ATTI
Süper Amatör Lig’de mücadele eden Döğer Belediyespor ligin 16. haftasında evinde Şuhut Belediye Hisarspor’u konuk etti. Döğer Belediyespor evinde oynadığı maçı 4-0’lık farklı skorla kazandı. Döğer Belediyespor’un gollerini dakika 10 ve 74’te Mustafa Şen, dakika 15 ve 69’da Nurettin Kılınç kaydetti.
İkinci yarıda çıkışa geçen Döğer Belediyespor bu maçtan aldığı 3 puanla puanını 18’e çıkardı. Döğer Belediyespor’a mağlup olan Şuhut Belediye Hisarspor ise bu haftayı da puansız kapatarak 3 puanda kaldı.
İSCE SON DAKİKALARDA ALDI
Süper Amatör Lig’de mücadele eden İscehisarspor, ligin 16. haftasında konuk ettiği Kayıhan Belediyespor’u 2-1 mağlup etti. Son haftalarda çıkışa geçen İscehisar, düşüşe devam eden Kayıhan karşısında ilk yarıda geriye düştü. Dakika 43’te Ramazan Yavuz ile öne geçen Kayıhan ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda yaptığı hamlelerle ataklarını sıklaştıran İscehisarspor dakika 84’te Mehmet Aslan ile önce durumu eşitledi. 1-1 eşitlikle devam eden maçın 90. dakikasında Furkan Lüleci attığı gole İscehisarspor’u galibiyete taşımayı başardı.
İscehisarspor aldığı bu galibiyet ile puanını 21’e çıkarırken haftayı puansız kapatan Kayıhan Belediyespor 15 puanda kaldı. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti