Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Salon’da çalışmalar devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Salon'da çalışmalar devam ediyor

Atatürk Spor Salonu’nda yapılan tadilat çalışmaları devam ediyor. Protokol ve basın tribünü, rakip ve ev sahibi takımın soyunma odaları, zeminin çizgileri ve cilası gibi bir çok alanda tadilat çalışması sürüyor

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde ve Türkiye Voleybol 2. Ligi’nde Afyonkarahisar’ı temsil eden Afyon Belediyespor’un ve Afyonkarahisar’da spor yapan bir çok sporcunun kullanacağı Atatürk Spor Salonu’nda tadilat çalışmaları sürüyor. Basketbol ve Voleybol Federasyonları’nın istediği tadilatlar Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yerine getiriliyor. Protokol tribünün büyütülmesi için yapılan çalışmalarda tahta plakalarla kaplaması yapıldı. Üzerine gelecek koltuklarla daha düzenli bir yapıya sahip olacağı aktarıldı. Basın tribünün yeri tam olarak belirlendi. Koltukların bir kısmının değişeceği ve etrafının kapatılması, ön kısmındaki filenin kaldıracağı öğrenildi.
Öte yandan salon zemininde yapılan çalışmalar devam ediyor. İlk olarak çizgilerin boyanacağı aktarıldı. Çalışmalar sırasında sadece basketbol ve voleybol maçları için geçerli çizgilerin kalacağı, hentbol ve diğer spor dalları için bulanan çizgilerin kaldırılacağı da aktarılan bilgiler arasında yer aldı. Çizgilerin boyama işleminde sonra da zeminin cilası yapılacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti