Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Salutaris’ten sevgiliye özel kampanya – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Salutaris’ten sevgiliye özel kampanya

Tamamlandığında dünyanın sayılı termal turizm komplekslerinden birisi olacak olan Salutaris Termal Turizm Kompleksi 14 Şubat Sevgililer Günü için sevgiliye özel kampanya düzenledi. Termal Turizm Kompleksi’nden sevdiğine devre mülk alanlara 2 gece 3 gün tatil Salutaris’ten

Ömer-Gecek Termal havzasında yapımına başlanılan Salutaris Termal Turizm 14 Şubat Sevgililer Günü’nü unutmadı. Sevgililer Günü’ne özel kampanya düzenleyen Salutaris Termal Turizm Kompleksi yönetimi, akıllı bir yatırımın yanı sıra güzel bir tatil imkanı sunuyor. Sayez A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Ekrem Yüce, Sevgililer Günü’ne özel bir kampanya hazırladıklarını belirterek, “14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel Salutaris Termal Turizm Kompleksi olarak sevgililere en güzel hediyeye vermek istedik. Salutaris Termal Turizm Kompleksinden sevdiğine devre mülk alan tüm misafirlerimize iki gece üç gün tatil imkanı sunuyoruz. Sağlık, tatil ve geleceğiniz doğru bir yatırımın yapmanın yanı sıra Salutaris Termal Turizm Kompleksimizden devre mülk alan tüm misafirlerimize bunun yanında güzel bir tatil imkanı da sunuyoruz. Bizim amacımız sevgiliye en güzel hediyeyi sunmak. Sevgililer Günü kutlu olsun” dedi. (Kocatepe)

Salutaris Termal Turizm Kompleksi hakkında
Türkiye’nin en zengin termal su yataklarını barındıran ve geçmişte birçok uygarlığın suyunda ve havasında şifa aradığı bir bölgede kurulan tesis, klasik termal tesis anlayışının dışında adeta küçük bir sağlıklı yaşam kenti olarak planmış. Salutaris Termal Turizm Kompleksi 5 yıldızlı otel yapısı, olimpik ve yüzme havuzu, termal havuzlar, aqua park, kür merkezi ve yapılaşması istenildiği takdirde, gruplara özel blok içi hizmeti verebilecek şekilde dikkate alınarak tasarlandı. Sosyal kültürel alt yapılı kür merkezinin içerisinde termal havuzların, masaj odalarının, doktor ve konusunda ihtisaslı uzman ekiplerin, medikal tedavi merkezinin, güzellik, bakım ve fitnes uygulamalarının bulunacağı komplekste ayrıca kür merkezinin içerisinde diğer sosyal aktiviteler olan; sinema, oyun salonları ve kulüp bulunuyor. 22 üniteden oluşan devre tatil süit ünitelerinde 5 yıldızlı konfor ve hizmetle birlikte hijyenin tüm detayları düşünüldü. Salutaris Termal Turizm Kompleksinde diğer anex ünitelerde misafirler konakladığı süre içerisinde birçok kişisel ve sosyal imkândan faydalanabilecek. Özel banyo, kür uygulamaları, eğitimli güzellik seansları, eğitimli beslenme seansları, sosyal yaşama, eğitimli aile içi iletişimleri ile birlikte moda takipleri ve aktiviteler Salutaris Termal Turizm Kompleksinde yer alacak. Erkek misafirler için ise eğlence oyun salonları, dağ sporları, at turları, eğitimli kişisel bakım, moda, giyim kuşam üzerine seminerler ve ayrıca içeriğinde tüm keyifli aktiviteleri bulmaları mümkün olacak. Çocuklar için ise yine gündüz ve akşam bakım kreşleri, açık ve kapalı eğlence oyunları, mini disneyland, evcil hayvan parkı, temel eğitim girişimlerinin uygulanacağı alanlar olacak. Olgun yaş grubu için ise, yürüyüş alanları, açık hava dinlenmeleri, kişisel bakım ihtiyaçları ile ilgili uygulamalar söz konusu olacak. Ayrıca ailenin tüm fertlerinin katılabileceği açık gösteri alanındaki Anfi tiyatro yapısı ve kapalı gösteri alanlarındaki organizasyonlarda Show ve gösteri dünyasının örneklerinin, fasıllarla bireyler arası iletişimin esas alınacağı uygulamaları da misafirlerin hizmetine sunulacak.