Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ŞAMPİYON AFYONSPOR – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Futbol Federasyonu Spor
ŞAMPİYON AFYONSPOR

Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta verdiği mücadeleyi şampiyon olarak tamamlayan AFJET Afyonspor’a Baysal İnşaat Düzyurtspor maçı sonrasında yapılan törenle kupası teslim edildi.
Kupa törenine Vali Yardımcısı Adem Uslu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Ak Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ve diğer protokol üyeleri de katıldı.
Afyonkarahisar Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleşen organizasyonda ses, ışık, havi fişek gösterileri, futbolcular için kurulan platform ve stadyum süslenmesine kadar her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü şampiyonluk kutlamalarında Belediye Mehteran Takımı da gösteri yaptı. Hazırlanan platforma soyunma odası çıkış tünelinden yapılan anonslar sonrasında çağrılan oyuncular özel serilen halının üzerinden geldi. Platform önünde oyunculara protokol üyeleri tarafından tek tek madalyaları takdim edildi. Teknik heyet, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Başkan Salih Sel’in madalya töreni sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu Antalya Bölge Müdürü Ahmet Köksal’an kupayı teslim etti. TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in 3. Lig’den 2. Lige terfi eden Afyonspor’u tebrik ettiğini ve selam söylediğini aktaran Köksalan, Demirören’in 2. Lig’de başarılar dilediğini de sözlerine ekledi. >> Ali Fuat GÜÇÜLER’in Haberi

 

Aileler yalnız bırakmadı

 

Sporcuların şampiyon olduğu günde kupa kaldırırken yalnız bırakmayan aileleri kupa töreni sonrasında sahaya girdi ve birlikte fotoğraf çektirdi. AFJET Afyonspor’un Masörü Adem Arı’nın annesi, babası ve kız kardeşleri de kupa törenine katıldı

 

Şampiyonluk kupasını kaldıran AFJET Afyonspor’un sporcularını, teknik heyetini ve yardımcı personelini aileleri yalnız bırakmadı. Bu önemli günde yakınlarını yalnız bırakmayan aileler kupa töreni sonrasında sahaya gelerek onlarla anı ölümsüzleştirmek istedi. AFJET Afyonspor’un Masörü Adem Arı’nın annesi, babası ve kız kardeşleri de kupa törenine katılarak Adem’i yalnız bırakmayarak ona destek oldu.

 

Selfici İlhan da oradaydı

 

Geçen sezon AFJET Afyonspor’un 3. Lige terfi ettiği kadroda forma giyen ve takıma büyük katkı sağlayan futbolcu İlhan Aydoğdu (Selfici İlhan) takımın şampiyonluk gecesinde yalnız bırakmadı

 

AFJET Afyonspor’un Bölgesel Amatör Lig’deki ikinci yılında şampiyon olmasında büyük emekleri olan başarılı orta saha oyuncusu İlhan Aydoğdu AFJET Afyonspor’un kupayı kaldırdığı gecede Afyonkarahisar’a gelerek kutlamalara katıldı. BAL Kupasını göremediğini belirten Aydoğdu, “BAL’da şampiyon olduk fakat kupasını göremedik. Bari 3. Lig şampiyonluğunda yalnız bırakmayalım ve kupayı görelim diye geldik” ifadesine yer verdi.

 

Oyuncular, taraftar ve kupa

 

AFJET Afyonsporlu oyuncular kupayı aldıktan sonra 34 maçta kendilerini bir an olsun yalnız bırakmayan taraftarına koştu. Başkan Sel, Yönetim Kurulu Üyeleri, oyuncular, yardımcı personel ve taraftarlar çektirilen bu fotoğraf ile şampiyonluğu birlikte kutladı. 

 

Törene çocuklarla katıldılar

AFJET Afyonspor’un başarılı oyuncuları Türker Toptaş, Nazmi Candoğan ve Uğur Durmuş, kupa töreni öncesinde yapılan çağrıda platforma çocuklarıyla birlikte geldi ve kupayı yine onlarla kaldırdı.

 

Kılıçlar bir arada

 

Afyonspor’un başarılı oyuncusu Ali Kılıç, ailenin yeni bireyi kızı, babası ve eşi ile birlikte kupa sevincini yaşadı. 

 

Kupayı aldılar
taraftara götürdüler

 

Kupa töreni sırasında kupayı alan AFJET Afyonsporlu oyuncular aldıklar kupa ile birlikte taraftarlara koştular. Sahaya girmesi yasak olan taraftarlara kupayı götüren oyuncular sonrasında tek tek fotoğraf çektirdi.

 

Kupa İrem, Berra ve Rana’dan

 

AFJET Afyonspor’un şampiyonluk kupasını soyunma odası tünelinden hazırlanan platforma, Sportif Direktör İbrahim Çelik’in kızları İrem, Berra ve Rana getirdi. Kupayı platformun yanındaki masaya bırakan Çelik’in kızları daha sonra yine kupayı babaları İbrahim Çelik’le kaldırdı.  

 

Engelli’ye özel ilgi

 

Afyonspor’un başarılı oyuncuları kupayı aldıktan taraftara götürdü. Sahayı tur atan sporcular gördükleri engelli vatandaşa özel ilgi gösterdi ve hep birlikte onunla fotoğraf çektirdi.

 

Birlikte fotoğraf çektirdiler

 

Tören sonunda sahaya gelen taraftarlarla, oyuncular, teknik heyet ve kupa ile birlikte fotoğraf çektirdi.

 

Kral’dan 3’lü

 

Afyonspor formasıyla attığı gollerle rakiplerinin bile gönlünde gol kralı olarak taht kuran Fatih Şerfioğlu sakatlığından dolayı son maçta forma giyme şansı bulamadı. koltuk değnekleriyle törene katılan Şerifoğlu, taraftara sezonun son 3’lüsünü çektirdi.

 

Teknik Heyetin kupa sevinci

 

AFJET Afyonspor’un başarılı teknik heyeti aldıkları kupa sonrasında birlikte fotoğraf çektirdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti