Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şampiyon Isparta yolcusu – Kocatepe Gazetesi

U-17 Ligi’nde grup aşamalarında
Şampiyon Isparta yolcusu

U-17 Ligi’nde grup aşamalarında başarılı sonuçlar alarak Play-Off’a terfi eden Demirspor penaltılarla ilk maçta AFJET Afyonspor’u mağlup etti. Ardından da finalde Dinar Belediyespor’u 2-1 mağlup eden Demirspor U-17 takımı şampiyonluğunu ilan etti. Isparta’ya yapılacak olan U-17 Ligi Gruplarına gidecek olacak Demirspor yarın hareket edecek.
Kadrosundaki kaliteli oyuncularla turu geçmek isteyen iddialı ekipler arasında yer alan Afyon’un köklü kulüplerinden Demirspor, U-17 Ligi Grup heyecanı için yarın yola çıkacak. Grubunda Muğla, Antalya, Burdur, Manisa ve Aydın illeri bulunan Demirspor Isparta için hazırlıklarını tamamladı.
“AZ MAÇ YAPMANIN ZARARLARINI GÖRECEĞİZ”
Afyonkarahisar’da az maç yapmanın zararlarını göreceklerini aktaran Demirspor Teknik Direktörü Agah Bıyıkoğlu, “U-17 Ligi’nde bu sezon istediğimizi alarak gruplarda ilimizi temsil etmeye hak kazandık. Isparta ilinde işimizin hiçte kolay olmadığını gayet iyi biliyorum. Biz takım olarak sahaya çıkarak elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağız. Buralara gelen takımları ve güçlerini iyi biliyorum. Biz çıkıp sahada mücadelemizi edeceğiz. Skor olarak ne olur bilemem, yakaladığımız gol pozisyonlarını değerlendirebilirsek bir başarı yakalayabiliriz. Afyon’da az maç yapmanın zararlarını diğer takımlar gibi bizlerde görüyoruz” açıklamalarına yer verdi.
KURA ÇEKİMİ YARIN YAPILACAK
Yarın Isparta ASKF Toplantı Salonu’nda yapılacak olan kura çekimine Demirspor Teknik Direktörü Agah Bıyıkoğlu ve Genel Kaptanı Mustafa Yılmaz, katılacak.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti