Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şampiyon Teknik Kolej – Kocatepe Gazetesi

Gençlik Hizmetleri ve Spor
Şampiyon Teknik Kolej

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği Okul Sporları Voleybol Genç Erkekler A’da heyecan tamamlandı. Spor Kompleksi Spor Salonu A’da yapılan müsabakalar sonucunda Özel AOSB Rahmiye Sare Palalı Merkezi ve Teknik Anadolu Lisesi birinci, Emir Murat Özdilek Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ikinci, Kamil Miras Anadolu Lisesi üçüncü Bolvadin Sıddıka Metin Merkezi ve Teknik Anadolu Lisesi ise dördüncü oldu. Üçüncülük maçından sonra yapılan ödül töreninde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri İsmail Kılınç ve Faruk Bayram üçüncü ve dördüncü olan takımlara kupa ve madalyalarını takdim etti.
TÖRENE AYDOĞAN DA KATILDI
Turnuvanın final maçından sonra birinci ve ikinci olan takımlara ödül töreni yapıldı. Törene Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Başkanı Abdullah Aydoğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü İsmail Barın, Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Takımı Yardımcı Antrenörü Ömer Faruk Pınar ve Takım Kaptanı Burak Hascan katıldı. Şampiyon olan Teknik Kolej’de forma giyen oyuncuların Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı alt yapısında forma giymesinden dolayı sporcuları onure etmek için böyle bir şey düşündüklerini belirten Başkan Aydoğan hem birinciye hem de ikinciye kupa ve madalyalarını Barın ile birlikte takdim ettiklerinin altını çizdi.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

 

Teknik Kolej’den kupalara ambargo

 

Katıldığı turnuvalarda dereceler almayı başaran Özel AOSB Rahmiye Sare Palalı Merkezi ve Teknik Anadolu Lisesi Okul
Sporları Voleybol Genç Erkekler A’da da şampiyon olmayı başardı

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği Okul Sporları’nda heyecan devam ediyor. Özel AOSB Rahmiye Sare Palalı Merkezi ve Teknik Anadolu Lisesi (Teknik Kolej) Voleybol Genç Erkekler A müsabakalarının finalinde Emir Murat Özdilek Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı rakibine set vermeden kazanan Teknik Kolej maçı 3-0 kazanarak şampiyon oldu.
Maça hızlı başlayan Teknik Kolej oldu. İlk setin başında rakibine fazla sayı imkanı vermeden farkı aralayan Teknik Kolej ilk seti 25-17 kazandı. 1-0
İkinci sette yine hızlı olan Teknik Kolej maçın en rahat setini kazandı. Rakip takım oyuncuları bu sette fazla varlık gösteremezken Teknik Kolej bu seti de 25-9’luk skorla kazandı. 2-0
Üçüncü sette de skor avantajını iyi kullanan Teknik Kolej, Turizm Lisesi’ni 25-14 mağlup etmeyi bildi. 3-0
Bu setlerden sonra final maçını da kazanan Teknik Kolej, Okul Sporları Voleybol Genç Erkekler’deki takımların tümünü geride bıraktı ve şampiyonluğu ele aldı. Teknik Kolej ile oynadığı final maçını kaybeden Emir Murat Özdilek Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ikinci oldu.
ÜÇÜNCÜ KAMİL MİRAS ANADOLU LİSESİ
Oynadıkları yarı final maçlarını kaybeden Kamil Miras Anadolu Lisesi ile Bolvadin Sıddıka Metin Merkezi ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncülük maçına çıktı. Bu maçta birbirleri üzerinde üstünlük sağlamaya çalışan takımlar mücadele gücü ve performansı yüksek bir maç oynadı. Kamil Miras Anadolu Lisesi, Bolvadin’e karşı daha üstün bir oyun çıkararak 3-0 maçı kazanmayı bildi ve üçüncü olmayı başardı. 25-18, 25-22 ve 25-17’lik skorlarla maçı kazanan Kamil Miras Anadolu Lisesi turnuvanın üçüncüsü oldu.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti